Friends & Partners

Fantastiske venner med fantastisk viden

HR-ON har partnere inden for alle typer af organisationer og virksomheder. Vi er stolte af den tillid og sparring, vi får fra dem. Små og store virksomheder, private og offentlige, kommercielle og non-profit. Vores venner er os til en daglig glæde og hjælper os til at vokse som innovativ tech virksomhed.

KunderHeader
Partner_AON

AON

Den klassiske rekrutteringsproces udfordres, fordi mange af de klassiske elementer ikke er mulige at gennemføre på samme måde. Det er ikke kun et problem, men også en enestående mulighed for at gentænke rekrutteringsprocessen og fokusere på kandidaternes talent og potentiale.
Partner_Innoflow

Innoflow

HR-ON har indgået et samarbejde med den danske tech-virksomhed Innoflow, der udbyder software til casebaseret rekruttering, hvor casen anonymiseres, så det kun er evnerne, der vurderes.

Learningbank

Learningbank har lavet en integration til HR-ON Staff. Med integrationen kan medarbejder stamdata sendes nemt og hurtigt til Learningbanks læringsunivers og deres brugeropsætning. Skab din næste læringssession i Learningbanks spændende univers.
Partner_LinkedIn

LinkedIn

Det er ubetinget verdens største professionelle netværk, og det har et af verdens absolut største it-selskaber, Microsoft, i ryggen. Derfor er det også stort, når en fynsk virksomhed som den første i Danmark bliver udvalgt til en officiel partneraftale, som det er sket for HR-ON fra Odense.
Partner_Mangfoldighed

Mangfoldighedscharter Odense

I tråd med at vi har skabt et inkluderende arbejdsmiljø med fokus på fælles værdier og mangfoldighed er vi selvfølgelig del af Odense Mangfoldighedscharter. Med det vil HR-ON vise at vi ikke blot rummer, men også sætter pris på forskellighed blandt egne medarbejdere og ser dem som en kilde til udvikling og vækst.
Partner_NHC

NHC

Med HR-ON Staffs åbne API og NHC's know-how kan du integrere til de systemer, som du allerde bruger. Hvis du fx er glad for dit nuværende regnskabs-, løn- eller beskedsystem, vil det kunne integreres. HR-ON Staff fungerer naturligvis også gnidningsfrit med dit rekrutteringssystem fra HR-ON.
Partner_OB

OB

Odense Boldklub er Fyns største sportsbrand, og vi vil være med til at bygge langvarige relationer, værdiskabende samarbejdsaftaler og nyde professionelle oplevelser til både hjernen og hjertet.
planday

Planday

Nu kan du integrere HR-ON Staff med Planday og have dine nødvendige værktøjer samlet ét sted. Styrk kommunikationen og planlægningen mellem dine afdelinger og medarbejdere, og få dagen til at fungere med en intuitiv platform.

Salary

Salary har lavet en integration til HR-ON Staff. Med integrationen kan medarbejder stamdata sendes nemt og hurtigt til Salarys lønssystem. Det optimerer arbejdsgangen mellem løn og HR.
Partner_TechDK02

Technology Denmark

Vi i HR-ON er stolte af at være del af Technology Denmark som består af partnere fra erhvervslivet, forskningsinstitutioner og offentlige aktører. Technology Denmark tilbyder et vækstforum for inspiration, vidensdeling og netværk, samt investeringsmuligheder i programmer, der skaber talent til branchen.
Partner_Umbraco

Umbraco

HR-ON er det første firma indenfor HR, der bliver en del af Umbraco's enorme netværk, hvilket giver dig uendelige muligheder for nemmere integrationer. Vi arbejder på et HR-ON plugin til Umbraco, så du kan oprette den perfekte karriereside på din hjemmeside uden problemer. Følg med her på siden!
Partner_worklivestay

work-live-stay

HR-ON er medlem af work-live-stay southern denmark, som er en privat forening med rødder i det syddanske, som arbejder for at sikre optimale rammer for tiltrækning, modtagelse og fastholdelse af højtkvalificeret arbejdskraft for virksomheder, således at de har de bedste forudsætninger for at udvikle og vækste deres forretningsområder.
Partner_Zenegy

Zenegy Danmark ApS

HR-ON og Zenegy Danmark ApS er gået sammen om en fælles løsning og integration, der med simple automatiseringer, giver nemmere arbejdsgange og større medarbejdertilfredshed. Du får et indblik i, hvad det i praksis kan betyde for din organisation.
Fill out the information and we will contact you as soon as possible.

  FÅ EN GRATIS DEMO

  Lad os ringe dig op og aftale en uforpligtende demonstration.

  OM HR-ON

  HR-ON er en cloudbaseret programpakke, der gør jeres HR-arbejde lettere, sjovere og ikke mindst meget mere effektivt. Kort fortalt får I styr på hvem, der skal gøre hvad og hvornår. Samtidig har I overblik over, at det rent faktisk også bliver gjort.

  Charter mangfoldighed
  ISA

  Østre Stationsvej 27, 3   //  DK-5000 Odense C   //  +45 71 99 07 27   //    sales@hr-on.com   //  CVR: 34474540