Mangfoldighedscharter Odense

Netværket for virksomheder, der arbejder for at gøre mangfoldighed til en styrke

I tråd med at vi har skabt et inkluderende arbejdsmiljø med fokus på fælles værdier og mangfoldighed er vi selvfølgelig del af Odense Mangfoldighedscharter. Med det vil HR-ON vise at vi ikke blot rummer, men også sætter pris på forskellighed blandt egne medarbejdere og ser dem som en kilde til udvikling og vækst.

Et netværk af 200 virksomheder

Siden etableringen i 2015 har Mangfoldighedscharter Odense udviklet sig til et dynamisk netværk af over 200 virksomheder, der har skrevet under på, at de vil arbejde med mangfoldighed som en ressource på deres arbejdsplads.
Dette gælder både på tværs af køn, alder, etnisk oprindelse, handikap, uddannelse, erhvervserfaring, interesser m.m.

Bevidsthed skaber forandring og baner vejen for vækst

Undersøgelser viser, at en strategisk bevidsthed om mangfoldighed i relation til ledelse og sammensætning af medarbejderstaben gavner virksomheders performance og skaber vækst.

Mangfoldighedscharterets klare hovedformål er at hjælpe de deltagende virksomheder med at styrke mangfoldigheden, så de har mulighed for at indløse det vækstpotentiale, der er i det odenseanske erhvervsliv.

Charteret er en hensigtserklæring, og ved at underskrive det, tilkendegiver man at ville arbejde målrettet for at gøre mangfoldighed til en styrke på arbejdspladsen.

Vil du vide mere?

For generelle spørgsmål kontakt:

CEO Ali Cevik

Ali E. Cevik

CEO
ali.cevik@hr-on.com
+45 71 99 07 65

CTO Christian Hansen

Christian Hansen

CTO
christian.hansen@hr-on.com
+45 71 99 07 27