Learningbank

Daglig læringsoplevelser gjort bedre gennem Learningbank

HR-ON og Learningbank kan integrere op imod hinanden. Det gør det muligt at tage stamdata fra HR-ON Staff og matche det direkte med Learningbanks bruger. Det automatiserer arbejdsgangen i mellem, så du kan fokusere på den rette oplæring af medarbejdere.

Learningbank

Fokus på at gøre læringsoplevelsen bedre

Learningbank så dagens lys i 2015. Stine Schulz havde en vision om at ændre måden medarbejdere lærer på. For Stine var det vigtigt at gøre læring relevant, engagerende, tilgængelig og effektiv.

De har siden 2015 vokset og tæller i dag over 40 talenter. Med kollegaer i hele verden formår de at skabe et læringsunivers med fokus på mennesket. Hovedkontoret finder du dog i København.

Integration mellem HR og læring

Learningbank har integreret op imod HR-ON Staff, som gør det muligt at strømline jeres HR-platforms medarbejderdata over i Learningbanks læringsunivers.

Du sparer tiden og kan fokusere på at sikre en god oplæring, efteruddannelse eller daglig træning. Med integrationen mellem Learningbank og HR-ON Staff er du sikker på, at information ikke går tabt og det giver en god oplevelse for såvel dig selv, men også dine kollegaer.

Vil du vide mere?

For generelle spørgsmål kontakt:

CEO Ali Cevik

Ali E. Cevik

CEO
ali.cevik@hr-on.com
+45 71 99 07 65

CTO Christian Hansen

Christian Hansen

CTO
christian.hansen@hr-on.com
+45 71 99 07 27