HR-ON Staff

Komplet HR-system plus app
Træf vigtige beslutninger hurtigere

Fra medarbejderen starter, til medarbejderen forlader virksomheden igen, er der en lang række processer og opgaver, der skal løses. HR-ON Staff samler det hele et sted og sikrer, at tingene også bliver gjort. Med den nye medarbejder-app, Staffbuddy, er det nu også muligt for medarbejderne at tage jeres virksomhed med i lommen, besvare pulsmålinger og interagere med kollegerne.

I kan have HR-systemet og StaffBuddy oppe at køre på få minutter og dermed begynde en procesoptimering, der vil styrke jeres organisation markant. I kan definere jeres workflows, og så behøver I egentligt bare overvåge, at tingene sker. Systemet minder de enkelte ansvarlige om deres opgaver og sikrer, at de bliver løst.

Et samlet HR-system:

Styr personaleadministrationen ét sted
Kør nemt trivselsundersøgelser m.fl.
Analyser alt fra trivsel til fremgang
Overblik over alle processer
Samler alle dokumenter og stamdata et sted
Sikrer dig i forhold til GDPR
Integreret med jeres øvrige systemer
Gennemsigtighed for alle parter
NYHED: Få virksomheden i lommen med StaffBuddy

StaffBuddy app’en: Medarbejdernes genvej til jeres organisation

Nu bliver jeres HR-arbejde endnu nemmere med medarbejder-appen StaffBuddy. Med få tryk får du styr på medarbejdertrivsel, data, dokumenter med mere.

 • Få indsigt i hvordan jeres medarbejdere har det ved at oprette pulsmålinger. Med en notifikation kan medarbejderne hurtigt give et svar.

 • Medarbejderen har altid informationer lige ved hånden. Skal der skiftes mobilnummer, eller tilgås en kontrakt, kan I nemt gøre det via appen.

 • Opret Engagements og send dem ud til medarbejderne. Det kan være hvad som helst: spørgeskemaer, undersøgelser, afstemninger og mere.

 • Med appen kan medarbejderne nemt registrere ferie og fravær, hvilket forenkler HR-opgaverne og gør arbejdet mere effektivt for jer.

 • Del vigtige nyheder eller fejr andre opdateringer på opslagstavlen med resten af virksomheden.

Hold jer opdateret på trivslen med pulsmålinger

Sæt arbejdsmiljøet og medarbejdertrivslen på dagsordenen med pulsmåleren i HR-ON Staff. Design jeres helt egne pulstyper og få indsigt i medarbejdertrivslen. 

Opret pulsmålinger og vælg modtagerne
I HR-ON Staffs webversion har I mulighed for at oprette pulsmålinger, så I dagligt kan tage pulsen på medarbejdernes dag, og som de nemt kan svare på via appen. 

Design jeres egne pulstyper
I designer selv pulstypen samt hvilken form for svarmuligheder/skala, medarbejderne skal svare ud fra. 

Tilgå og mål resultatet
Få et overblik over antal modtagere, gennemsnitlig bedømmelse med mere.

Stamdata og sikkerhed

HR-ON Staff giver jer overblik over alle ansatte og samler alle dokumenter og stamdata et sted. I kan også altid se, hvilket udstyr der er udleveret til den enkelte medarbejder etc. Det er helt op til jer, hvad de enkelte medarbejdere skal kunne se af data om sig selv og hinanden. Det kan for eksempel være kontaktoplysninger og oplysninger om nærmeste pårørende i tilfælde af en ulykke.

Grafikken viser et view af vores stamdata funktion.

Visualisér jeres organisation

Få et visuelt overblik over jeres organisation med udgangspunkt i de aktuelle indtastede data om medarbejdere, afdelinger og tilhørsforhold i ét samlet HR-system. Klik på den enkelte afdeling eller enhed for at dykke længere ned i organisationen. Herfra kan I, afhængig af hvilke rettigheder I har, klikke videre på den enkelte medarbejder og se yderligere af den information, som I har adgang til.

G
Billede af Onboarding i Staff

Visualisering af processer

Du definerer selv alle faste processer, delopgaver, ansvarlige og deadlines. Du kan hele tiden følge processerne, og hvilke opgaver, der er løst. Helt forsimplet kan onboarding fx bestå af rundvisning, udlevering af adgangskort samt instruktion i brug af maskinerne. På den måde kan du lave faste procedurer for alle områder under din personaleadministration.

HR-ON Staff giver dig et visuelt overblik over dine processer, projekter og opgaver. Du kan fra selve oversigten tage fat i en opgave og placere den præcist dér, hvor den skal være eller trække i bjælken for at angive opgavens længde. Alle ændringer konsekvensrettes og vises visuelt, idet systemet holder styr på opgavernes sammenhæng og forudsætninger.

App builder

Engagér jeres medarbejdere med Engagement Builder

Gør pre- og onboarding hurtigere og nemmere med HR-ONs Engagement Builder. Med Engagement Builder kan I sende spørgeskema, filer, indsamle data og meget mere både på desktop og via app. Det er med til at skabe en god oplevelse for medarbejderens opstart i jeres organisation.

Lav dit eget design
Tilpas jeres egne Engagements. Tag udgangspunkt i det eksempel, der ligger klar i HR-systemet eller lav jeres egne helt fra bunden.

Indsæt det indhold I vil
Uanset hvilke informationer I har brug for i HR-ON Staff, kan det tilføjes med få klik. Det kan være generelle spørgsmål til medarbejderne, filer de skal læse, videoer de skal se, surveys og meget mere.

Tilpas design og udseende
Vælg de farver og det logo der passer til identiteten i jeres organisation. I kan ændre baggrund, skrifttype, farver og effekter efter smag – og hvis I skifter mening, kan designet ændres lige så nemt.

Mål effekten
Få et overskueligt visuelt overblik over, hvad medarbejderne svarer på de forskellige spørgsmål. Vælg mellem en grafisk visning med cirkel- eller søjlediagrammer og se besvarelserne angivet i procent.

System

Integration med andre systemer

Med HR-ON Staffs åbne API kan I integrere til de systemer, som I allerede bruger. Hvis I fx er glade for jeres nuværende regnskabs-, løn- eller beskedsystem, vil det kunne integreres. HR-ON Staff fungerer naturligvis også gnidningsfrit med dit rekrutteringssystem fra HR-ON.

System

EU’s persondataforordning

HR-ON Staff er udformet, så I lever op til EU’s persondataforordning, GDPR. Her kan I leve op til kravene med fuld dokumentation for behandlingen af personlige oplysninger samt at data slettes. Med HR-ON Staff har I et sikkert HR-system, så I fx undgår, at personlige oplysninger sendes rundt i vedhæftede filer, hvilket er meget kritisk i forhold til persondataforordningen.

Fill out the information and we will contact you as soon as possible.

  FÅ EN GRATIS DEMO

  Lad os ringe dig op og aftale en uforpligtende demonstration.

  OM HR-ON

  HR-ON er en cloudbaseret programpakke, der gør jeres HR-arbejde lettere, sjovere og ikke mindst meget mere effektivt. Kort fortalt får I styr på hvem, der skal gøre hvad og hvornår. Samtidig har I overblik over, at det rent faktisk også bliver gjort.

  Charter mangfoldighed
  ISA

  Østre Stationsvej 27, 3   //  DK-5000 Odense C   //  +45 71 99 07 27   //    sales@hr-on.com   //  CVR: 34474540