HR-ON Staff

Enkelt og nemt HR-system.
Træf vigtige beslutninger hurtigere.

Fra medarbejderen starter, til medarbejderen forlader virksomheden igen, er der en lang række processer og opgaver, der skal løses. HR-ON Staff samler det hele et sted og sikrer, at tingene også bliver gjort.

I kan have HR-systemet oppe at køre på få minutter og dermed begynde en procesoptimering, der vil styrke jeres organisation markant. I kan definere jeres workflows, og så behøver I egentligt bare overvåge, at tingene sker. Systemet minder de enkelte ansvarlige om deres opgaver og sikrer, at de bliver løst.

Et samlet HR-system:

Styr personaleadministrationen ét sted
Kør nemt trivselsundersøgelser m.fl.
Analyser alt fra trivsel til fremgang
Overblik over alle processer
Samler alle dokumenter og stamdata et sted
Sikrer dig i forhold til GDPR
Integreret med jeres øvrige systemer
Gennemsigtighed for alle parter

Stamdata & sikkerhed

HR-ON Staff giver dig overblik over alle ansatte og samler alle dokumenter og stamdata ét sted. Du kan også altid se, hvilket udstyr, der er udleveret til den enkelte medarbejder etc. Det er muligt for medarbejderen at se oplysningerne om sig selv, men ikke om kollegaerne. Hvem, der skal kunne se hvad, bestemmer du.

Billede af en medarbejder inde i Staff

Visualisering af organisationen

Få et visuelt overblik over din organisation med udgangspunkt i de aktuelle indtastede data om medarbejdere, afdelinger og tilhørsforhold i ét samlet HR-system. Klik på den enkelte afdeling eller enhed for at dykke længere ned i organisationen. Herfra kan du, afhængig af dine rettigheder, klikke videre på den enkelte medarbejder og se yderligere information, som du har adgangsrettigheder til.

Staffs medarbejder diagram
Billede af Onboarding i Staff

Visualisering af processer

Du definerer selv alle faste processer, delopgaver, ansvarlige og deadlines. Du kan hele tiden følge processerne, og hvilke opgaver, der er løst. Helt forsimplet kan onboarding fx bestå af rundvisning, udlevering af adgangskort samt instruktion i brug af maskinerne. På den måde kan du lave faste procedurer for alle områder under din personaleadministration.

HR-ON Staff giver dig et visuelt overblik over dine processer, projekter og opgaver. Du kan fra selve oversigten tage fat i en opgave og placere den præcist dér, hvor den skal være eller trække i bjælken for at angive opgavens længde. Alle ændringer konsekvensrettes og vises visuelt, idet systemet holder styr på opgavernes sammenhæng og forudsætninger.

App builder

Engagement Builder

Gør pre- og onboarding hurtigere og nemmere med HR-ONs Engagement Builder. Med Engagement Builder kan du sende spørgeskema, filer, indsamle data og meget mere. Det er med til at skabe en god oplevelse for medarbejderens opstart i jeres virksomhed/organisation.

Lav dit eget design
Tilpas din egen app. Tag udgangspunkt i det eksempel, der ligger klar i HR-systemet eller lav din egen helt fra bunden.

Indsæt det indhold du vil
Uanset hvilke informationer du har brug for i HR-ON Staff, kan det tilføjes med få klik. Det kan være generelle spørgsmål til medarbejderne, filer de skal læse, videoer de skal se, surveys og meget mere.

Tilpas design og udseende
Vælg de farver og logo der passer til din virksomheds identitet. Du kan ændre baggrund, skrifttype, farver og effekter efter din smag – og hvis du skifter mening, kan designet ændres lige så nemt.

Mål effekten
Få et overskueligt visuelt overblik over, hvad medarbejderne svarer på de forskellige spørgsmål. Vælg mellem en grafisk visning med cirkel- eller søjlediagrammer og se besvarelserne angivet i procent.

Integration med andre systemer

Med HR-ON Staffs åbne API kan du integrerer til de systemer, som du allerde bruger. Hvis du fx er glad for dit nuværende regnskabs-, løn- eller beskedsystem, vil det kunne integreres. HR-ON Staff fungerer naturligvis også gnidningsfrit med dit rekrutteringssystem fra HR-ON.

System

EU’s persondataforordning

HR-ON Staff er udformet, så du lever op til EU’s persondataforordning, GDPR. Her kan du leve op til kravene med fuld dokumentation for behandlingen af personlige oplysninger, samt at data slettes. Med HR-ON Staff har du et sikkert HR-system, så undgår du fx, at personlige oplysninger sendes rundt i vedhæftede filer, hvilket er meget kritisk i forhold til persondataforordningen.

Fill out the information and we will contact you as soon as possible.

  FÅ EN GRATIS DEMO

  Lad os ringe dig op og aftale en uforpligtende demonstration.

  OM HR-ON

  HR-ON er en cloudbaseret programpakke, der gør jeres HR-arbejde lettere, sjovere og ikke mindst meget mere effektivt. Kort fortalt får I styr på hvem, der skal gøre hvad og hvornår. Samtidig har I overblik over, at det rent faktisk også bliver gjort.

  Charter mangfoldighed
  ISA

  Østre Stationsvej 27, 3   //  DK-5000 Odense C   //  +45 71 99 07 27   //    sales@hr-on.com   //  CVR: 34474540