work-live-stay southern denmark

Syddanmark kalder på dig!

HR-ON er medlem af work-live-stay southern denmark, som er en privat forening med rødder i det syddanske, som arbejder for at sikre optimale rammer for tiltrækning, modtagelse og fastholdelse af højtkvalificeret arbejdskraft for virksomheder, således at de har de bedste forudsætninger for at udvikle og vækste deres forretningsområder.

Vi støtter også Future Talent Denmark med at åbne vores døre for internationale studerende som får indsigt i det danske arbejdsmarked og dét at være på en dansk arbejdsplads..

Hvad gør work-live-stay?

Kvalificerede medarbejdere er en forudsætning for vækst i alle virksomheder. For at skabe vækst er det nødvendigt, at de stærkeste kræfter arbejder sammen på tværs af interesser og brancher.

Vi er en netværksorganisation, der skaber resultater gennem samarbejde med medlemmerne og andre væsentlige aktører indenfor vores fokusområder; tiltrækning, modtagelse og fastholdelse. Vi har en stor bevidsthed om, at vi kun lykkes med og gennem andre, og søger altid de værdiskabende samarbejder. Som et medlemsfinansieret projekt- og videnshus, løser vi udviklingsopgaver under forudsætning af, at der kan sikres finansiering via erhvervsfremmesystemet og vores medlemskreds og eventuelle private fonde.

Hvem står bag work-live-stay?

work-live-stay southern denmark blev stiftet den 9. november 2012 i et samarbejde mellem private virksomheder, syddanske kommuner og Region Syddanmark. Der er mange stærke kræfter bag work-live-stay. Knap 80 virksomheder, kommuner og organisationer har allerede vurderet, at et medlemskab kan være vejen til vækst.

Sekretariatet, der til dagligt ledes af direktør Iben Arvad Hansen, har til huse i Dandy Business Park i Vejle og beskæftiger ca. 15 medarbejdere.

Vil du vide mere?

For generelle spørgsmål kontakt:

CEO Ali Cevik

Ali E. Cevik

CEO
ali.cevik@hr-on.com
+45 71 99 07 65

CTO Christian Hansen

Christian Hansen

CTO
christian.hansen@hr-on.com
+45 71 99 07 27