Integrationer

HR-ON Staffs åbne API giver dig mulighed for at forbinde med de systemer, du allerede benytter. Uanset om det er dit regnskabs-, løn- eller beskedsystem, kan disse integreres med vores system. Herunder ser du nogle af de integrationer, du allerede nu kan integrere med gennem HR-ON Staff eller HR-ON Recruit.

Vil du vide mere? Kontakt os her.

Partner_Umbraco

Umbraco

HR-ON er det første firma indenfor HR, der bliver en del af Umbraco's enorme netværk, hvilket giver dig uendelige muligheder for nemmere integrationer. Vi arbejder på et HR-ON plugin til Umbraco, så du kan oprette den perfekte karriereside på din hjemmeside uden problemer. Følg med her på siden!
Partner_LinkedIn

LinkedIn

Det er ubetinget verdens største professionelle netværk, og det har et af verdens absolut største it-selskaber, Microsoft, i ryggen. Derfor er det også stort, når en fynsk virksomhed som den første i Danmark bliver udvalgt til en officiel partneraftale, som det er sket for HR-ON fra Odense.
Partner_Zenegy

Zenegy Danmark ApS

HR-ON og Zenegy Danmark ApS er gået sammen om en fælles løsning og integration, der med simple automatiseringer, giver nemmere arbejdsgange og større medarbejdertilfredshed. Du får et indblik i, hvad det i praksis kan betyde for din organisation.

Learningbank

Learningbank har lavet en integration til HR-ON Staff. Med integrationen kan medarbejder stamdata sendes nemt og hurtigt til Learningbanks læringsunivers og deres brugeropsætning. Skab din næste læringssession i Learningbanks spændende univers.

Salary

Salary har lavet en integration til HR-ON Staff. Med integrationen kan medarbejder stamdata sendes nemt og hurtigt til Salarys lønssystem. Det optimerer arbejdsgangen mellem løn og HR.
planday

Planday

Nu kan du integrere HR-ON Staff med Planday og have dine nødvendige værktøjer samlet ét sted. Styrk kommunikationen og planlægningen mellem dine afdelinger og medarbejdere, og få dagen til at fungere med en intuitiv platform.

Walor

Nu kan du integrere HR-ON Staff med Walor og få styr på whistleblower-løsningen til din virksomhed fremadrettet. Let at bruge whistleblowing system, kun et klik væk.

Intect

Integrationen mellem Intect og HR-ON gør det nemt at overføre medarbejderstamdata og månedlig løn mellem systemerne. Derudover har medarbejderne nem adgang til deres lønsedler via HR-ONs app.

Søger du andre integrationer? Brug vores API

Med vores åbne API kan du integrere med de værktøjer du er tryg ved. På denne måde samler du alle systemer i ét samlet system, og sparer tid som i stedet kan bruges på vigtigere ting.

Interesseret i en gratis demo?

Tag et uforpligtende møde online eller fysisk med vores dygtige produktkonsulenter, og benyt HR-ON som over 500 andre virksomheder.

Saml alle platforme i ét system

Slip for at bruge tiden på at indtaste data i flere forskellige systemer, og bevar overblikket med vores rekruttering- og HR-system. Så kan du optimere HR-processerne på tværs af virksomheden, og selv vælge de værktøjer du er tryg ved.

Vores åbne API giver dig muligheden for at spare vigtig tid, som i stedet kan bruges på mennesket i virksomheden.

Find nye måder at strømline processerne på

Udforsk nye værktøjer med vores alt-i-ét HR-system og åbne API. Du kan nemt integrere de fleste platforme til vores system, hvilket giver dig fleksibiliteten til at tilpasse dine HR-processer præcist efter dine behov.

Vores åbne API sikrer også, at du kan forbinde med tredjepartsværktøjer uden besvær, så dine data flyder problemfrit mellem systemerne.

Se vores HR-system

Book demo

Udfyld og få en live demo på HR-ON Staff og Recruit.

    Når du klikker på “Send”, accepterer du vores vilkår og betingelser.