Umbraco

Byg den perfekte karriereside med HR-ONs Umbraco Connector

HR-ON er det første firma indenfor HR, der tilmelder sig Umbraco’s enorme netværk, hvilket giver dig uendelige muligheder for nemmere integrationer. Brug HR-ONs  plugin til at oprette den perfekte karriereside på din webside uden problemer.

Om Umbraco

Umbraco er et af verdens førende open source Content Management Systemer, som driver over en halv million websites over hele verden.

Umbraco er elsket af både udviklere og marketingfolk. Intet besvær, ingen begrænsninger og maksimal fleksibilitet. Umbraco gør det daglige job fra markedsføring til redigering, enklere og sjovere med intuitive og uafbrudte arbejdsprocesser.

Et stærkt partnerskab, der gavner dig

Vores partnerskab med Umbraco giver dig muligheden for hurtigt og let, at bygge en bredere platform integreret med dine HR- løsninger. Med vores plug-in kan du hurtigt og enkelt bygge en professionel og personlige karriereside i tråd med resten af din hjemmeside.
Vores version er at skabe en Connector som du kan bruge til, at integrere flere applikationer med, som vil spare dig tid og penge.

  • Brugervenlige integrationer
  • Spar tid og penge
  • Sikrer persondata

Watch this space – Keep updated

Want to find out more about our partnership with Umbraco and how it can benefit you?
[CTA] – Click here to find out more

Vil du vide mere?

For generelle spørgsmål kontakt:

Ali E. Cevik

CEO
ali.cevik@hr-on.com
+45 71 99 07 65

Rasmus Festersen

CCO
rasmus.festersen@hr-on.com
+45 77 77 00 04