Umbraco

Byg den perfekte karriereside med HR-ONs Umbraco Connector

HR-ON er det første firma indenfor HR, der bliver en del af Umbraco’s enorme netværk, hvilket giver dig uendelige muligheder for nemmere integrationer. Vi arbejder på et HR-ON plugin til Umbraco, så du kan oprette den perfekte karriereside på din hjemmeside uden problemer. Følg med her på siden!

Om Umbraco

Umbraco er et af verdens førende open source Content Management Systemer, som driver over en halv million websites over hele verden.

Umbraco er elsket af både udviklere og marketingfolk. Intet besvær, ingen begrænsninger og maksimal fleksibilitet. Umbraco gør det daglige job fra markedsføring til redigering, enklere og sjovere med intuitive og uafbrudte arbejdsprocesser.

Et stærkt partnerskab, der gavner dig

Vores partnerskab med Umbraco giver dig muligheden for hurtigt og let, at bygge en bredere platform integreret med dine HR- løsninger. Med vores plug-in kan du hurtigt og enkelt bygge en professionel og personlige karriereside i tråd med resten af din hjemmeside.
Vores version er at skabe en Connector som du kan bruge til, at integrere flere applikationer med, som vil spare dig tid og penge.

  • Brugervenlige integrationer
  • Spar tid og penge
  • Sikrer persondata

Vil du vide mere?

For generelle spørgsmål kontakt:

CEO Ali Cevik

Ali E. Cevik

CEO
ali.cevik@hr-on.com
+45 71 99 07 65

CTO Christian Hansen

Christian Hansen

CTO
christian.hansen@hr-on.com
+45 71 99 07 27