HR-ON Recruit

Gør rekruttering lettere.
Tiltræk og ansæt de dygtigste – mere effektivt

HR-ON Recruit er et effektivt, intuitivt rekrutteringssystem, der gør dit arbejdsliv lettere. Alle opgaver og processer samles et sted. Processerne er automatiseret, men jobsamtaler skal I selv holde. Langt det meste kan klares med et tryk på en knap, og ansættelsesudvalget kan følge udstående opgaver og dele kommentarer og dokumenter internt i systemet.

Det foretrukne rekrutteringssystem for over 500 virksomheder

Strømlin og styrk din rekruttering

Byg jeres egen
karriereside

Nem kandidat
håndtering

Hurtig online
jobannoncering

Support og udvikling direkte fra den fynske hovedstad

HR-ON RECRUIT

Styrk jeres brand med egen karriereside

Bevar identiteten

Byg jeres karriereside i HR-ON Recruit og understøt jeres brand med egne farver, skrifttyper og billeder.

Responsivt design

Karrieresiden er en del af jeres hjemmeside og tilpasset både pc, tablet og smartphone.

Intuitivt for kandidaten

Karrieresiden er lavet, så jeres kandidater let kan orientere sig om ledige stillinger og søge et job.

Hvad siger vores kunder?

Hvad siger vores kunder?

Din egen
karriereside

Med HR-ON Recruit får du en professionel karriereside designet i tråd med din virksomheds visuelle identitet.

Ansøgeren fastholdes på virksomhedens hjemmeside gennem hele processen, og der linkes på intet tidspunkt væk fra siden. Karrieresiden er der, hvor jeres ledige stillinger samt muligheden for at sende uopfordrede ansøgninger vises. Ansøgerne vil opfatte karrieresiden som en integreret del af din hjemmeside.

HR-ON RECRUIT

Overblik over rekruttering

Integreret kalenderoversigt

Oversigt over de nyeste ansøgninger, kommende aftaler og opgaver, integreret med din kalender.

Statistikker over rekrutteringen

Viser igangværende rekrutteringer, ansøgere, samtaler og afslag. Du kan også se antal visninger, og hvor ansøgerne har set dit jobopslag. Statistikkerne tilpasses dine behov.

Aktivitetslog over rekrutteringen

Overblik over seneste rekrutteringsaktiviteter. Fx når en kollega har oprettet et jobopslag, vurderet en ansøger eller sendt et afslag.

HR-ON RECRUIT

Håndtering af ansøgninger

Nemt kandidatoverblik med kanban view

Du får et hurtigt overblik over alle ansøgere og kan nemt sende e-mails til kandidaterne. Desuden kan du organisere kandidaterne med vores nye kanban view.

Pre-screen og kategoriser kandidater

Gør rekrutteringen nemmere med en pre-screening af kandidaterne. Du kan også give ansøgerne stjerner, tilknyt mærkater som ’samtale’ eller ’afslag’ og skriv notater.

Filtrer blandt ansøgerne

Du kan filtrere dine ansøgere efter erfaring, uddannelse, kompetencer eller andre krav til stillingen.

HR-ON RECRUIT

Jobannoncering gjort nemt

Skriv med AI

Brug vores AI værktøj til at skrive eller optimere dine jobannoncer. Spar tid og tiltræk de rette kandidater.

Jobannonce flow

Med vores jobannonce flow styrer du, hvem der må publicere på hvilke medier, og hvem der må slå job op mm. Du kan også afgøre, hvem der må godkende en jobannonce.

LinkedIn Premium Jobs

Brug LinkedIn Premium Job til at sikre stor synlighed af jeres job – et produkt du kan vælge, fordi HR-ON er officiel partner med verdens største professionelle platform LinkedIn.

Giv os et kald hvis I har spørgsmål!

📞 +45 71 99 07 48

Giv os et kald hvis I har spørgsmål!

📞 +45 71 99 07 48

Andre funktioner og fordele

Styr dine aftaler overalt

Du kan styre og administrere alle aftaler direkte i HR-ON Recruit, men for mange brugere er det rart også at kunne trække det over i et andet samlet kalendersystem.

HR-ON Recruit kan sættes op, så kalenderindhold videresendes i et generelt filformat, der kan læses af de fleste kalendersystemer såsom Outlook og Google Calender.

For de it-kyndige kan det nævnes, at der er tale om ics-filer.

Recruit dashboard

Overblik over persondata med HR-ON Recruit

For at overholde EU’s persondataforordning GDPR er det afgørende, at du har overblik over den persondata, der kommer ind i dit system, og du har sikret, at den behandles korrekt, samt at du kan dokumentere hele processen. Dette er stort set umuligt, hvis du får ansøgninger ind på mail.

Med HR-ON Recruit er du automatisk sikret i forhold til at overholde reglerne.

GDPR image on a ipad

Nem oversigt med HR-ON Recruit

HR-ON Recruit er et e-rekrutteringssystem, og det er som udgangspunkt ikke nødvendigt at printe så meget som en linje eller sende en eneste e-mail uden om systemet, men … nogle gange er det også rart at have et stykke papir i hånden eller at sende en pdf med et overblik over udvalgte kandidater.

Derfor er det naturligvis også en mulighed i HR-ON Recruit.

Du vælger blot kandidaterne, og som med alt andet i systemet kan du definere de elementer, du vil have med i dit overblik.

Image of a PDF generated paper

“Share the love” og find det rette talent

Sociale medier er en vigtig faktor, når du søger nye medarbejdere. Med HR-ON Recruit kan du nemt synliggøre jeres ledige stillinger på sociale medier. Du kan fx få dine stillinger ud som sponsorerede opslag på LinkedIn, og du også publicere til din virksomheds egne sociale medier – direkte fra HR-ON Recruit.

Med sponsorerede opslag sammensætter HR-ON Recruit en målgruppeprofil ud fra en række faktorer som fx geografi og alder og kører dernæst en kampagne målrettet præcis den gruppe.

Brand identity of social media

Hvis en stilling skal publiceres til jeres SoMe-kanaler, skal du blot sætte et flueben, når du opretter jobannoncen. Så sørger HR-ON Recruit automatisk for resten.

HR-ON har ikke adgang til jeres sociale medier, så du skal logge ind på jeres SoMe-konti via HR-ON Recruit. Dernæst kan du let lave opslag til jeres SoMe-kanaler og publicere til dem samtidig med, at du publicerer til medier og jobportaler.

Underskriv med MitID

Med HR-ON Recruit kan du få underskrevet kontrakter med digital signatur. Det betyder, at du grundlæggende bare skal uploade en ansættelseskontrakt, sende et link til den kandidat, du vil ansætte, hvorefter kandidaten kan underskrive med MitID.

Da HR-ON Recruit udelukkende er cloud-baseret betyder dette, at du kan lave en juridisk bindende kontrakt fra en hvilken som helst internetforbindelse. Systemet kan i princippet også bruges til andre former for kontrakter, hvis du har behov for at få underskrevet fortrolighedsklausuler eller andet i forbindelse med din rekruttering.

Såfremt din virksomhed i forvejen bruger digital signatur via Penneo, vil denne profil kunne genbruges i HR-ON Recruit.

An image of the digital signature generated by the recruitment system

Få et anderledes indtryk med videoansøgninger

Med HR-ON Recruit har du også mulighed for at modtage videoansøgninger. Dette format bliver mere og mere udbredt efterhånden, som de digitalt indfødte bliver ældre, og med HR-ON Recruit har du muligheden allerede nu.

Videoansøgninger giver dig en unik mulighed for at få et indtryk af jobansøgeren, inden du vælger, om vedkommende skal indkaldes til samtale.

Image of a person who browse an application site
Umbracos blå logo vises her, da de bruger vores medarbejder app.
Logo for urvirksomheden ditur.dk som bruger StaffBuddy appen.
Logoet for Odense Sport og Event som bruger vores medarbejder app, StaffBuddy.

Book demo

Udfyld og få en live demo på HR-ON Recruit.

  Når du klikker på “Send”, accepterer du vores vilkår og betingelser.

  Book demo

  Udfyld og få en live demo på HR-ON Recruit.

   Når du klikker på “Send”, accepterer du vores vilkår og betingelser.

   Online jobsamtaler

   Den nye videofunktion fungerer ganske enkelt og brugervenligt. Når virksomheden indkalder en interessant kandidat til samtale, skal der blot sættes flueben i en tjekboks for at angive, at jobsamtalen foregår online.

   Snart herefter modtager kandidaten en indkaldelse i sin mailboks. I mailen fremgår – udover de sædvanlige detaljer som dato og klokkeslæt for samtalen – ligeledes et link. Kandidaten og den rekrutterende medarbejder skal altså blot klikke på linket, når samtalen starter, og dermed er de i gang. Hverken kandidaten eller medarbejderen behøver at downloade et program – det hele foregår direkte i browseren.

   Online jobsamtale direkte i din browser