HR-ON Recruit

Gør rekruttering lettere.
Tiltræk og ansæt de dygtigste – mere effektivt

HR-ON Recruit er et effektivt, intuitivt rekrutteringssystem, der gør dit arbejdsliv lettere. Alle opgaver og processer samles et sted. Processerne automatiseret, men samtaler skal I stadig tage selv. Langt det meste kan klares med et tryk på en knap og ansættelsesudvalget kan følge udstående opgaver og dele kommentarer og dokumenter internt i systemet.

Det foretrukne rekrutteringssystem for over 500 virksomheder

Strømlin rekrutteringen fra start til slut

Få en skræddersyet
karriereside

Nem håndtering af
kandidater

Hurtig publicering på
jobportaler

Support og udvikling direkte fra den fynske hovedstad

Få en skræddersyet karriereside

Ved login

Oversigt over de nyeste ansøgninger, kommende aftaler og opgaver, integreret med din kalender.

Statistik

Viser igangværende rekrutteringer, ansøgere, samtaler og afslag. Du kan også se antal visninger, og hvor ansøgerne har set dit jobopslag. Statistikkerne tilpasses dine behov.

Aktivitetslog

Overblik over seneste rekrutteringsaktiviteter. Fx når en kollega har oprettet et jobopslag, vurderet en ansøger eller sendt et afslag.

Hvad siger vores kunder?

Hvad siger vores kunder?

Din egen
karriereside

Med HR-ON Recruit får du en professionel karriereside designet i tråd med din virksomheds visuelle identitet.

Ansøgeren fastholdes på virksomhedens hjemmeside gennem hele processen, og der linkes på intet tidspunkt væk fra siden. Karrieresiden er der, hvor jeres ledige stillinger samt muligheden for at sende uopfordrede ansøgninger vises. Ansøgerne vil opfatte karrieresiden som en integreret del af din hjemmeside.

Overblik over rekruttering

Ved login

Oversigt over de nyeste ansøgninger, kommende aftaler og opgaver, integreret med din kalender.

Statistik

Viser igangværende rekrutteringer, ansøgere, samtaler og afslag. Du kan også se antal visninger, og hvor ansøgerne har set dit jobopslag. Statistikkerne tilpasses dine behov.

Aktivitetslog

Overblik over seneste rekrutteringsaktiviteter. Fx når en kollega har oprettet et jobopslag, vurderet en ansøger eller sendt et afslag.

System
System

Håndtering af ansøgninger

Ansøgere

Du får et hurtigt overblik over alle ansøgere og kan nemt sende e-mails og organisere kandidaterne.

Status

Giv ansøgerne stjerner, tilknyt mærkater som ’samtale’ eller ’afslag’ og skriv notater.

Filter

Du kan filtrere dine ansøgere efter erfaring, uddannelse, kompetencer eller andre krav til stillingen.

Giv os et kald hvis I har spørgsmål!

📞 +45 71 99 07 48

Giv os et kald hvis I har spørgsmål!

📞 +45 71 99 07 48

Andre funktioner og fordele

Styr dine aftaler overalt

Du kan styre og administrere alle aftaler direkte i HR-ON Recruit, men for mange brugere er det rart også at kunne trække det over i et andet samlet kalendersystem.

HR-ON Recruit kan sættes op, så kalenderindhold videresendes i et generelt filformat, der kan læses af de fleste kalendersystemer såsom Outlook og Google Calender.

For de it-kyndige kan det nævnes, at der er tale om ics-filer.

Recruit dashboard

Overblik over persondata med HR-ON Recruit

For at overholde EU’s persondataforordning GDPR er det afgørende, at du har overblik over den persondata, der kommer ind i dit system, og du har sikret, at den behandles korrekt, samt at du kan dokumentere hele processen. Dette er stort set umuligt, hvis du får ansøgninger ind på mail.

Med HR-ON Recruit er du automatisk sikret i forhold til at overholde reglerne.

GDPR image on a ipad

Nem oversigt med HR-ON Recruit

HR-ON Recruit er et e-rekrutteringssystem, og det er som udgangspunkt ikke nødvendigt at printe så meget som en linje eller sende en eneste e-mail uden om systemet, men … nogle gange er det også rart at have et stykke papir i hånden eller at sende en pdf med et overblik over udvalgte kandidater.

Derfor er det naturligvis også en mulighed i HR-ON Recruit.

Du vælger blot de kandidater, og som med alt andet i systemet kan du konfigurere de elementer, du vil have medtaget i dit overblik.

Image of a PDF generated paper

“Share the love” og find det rette talent

Sociale medier er en vigtig faktor, når der skal søges efter nye medarbejdere. HR-ON Recruit bruger sociale medier på flere forskellige måder. Du kan fx få dine stillinger ud som sponsorerede opslag på Facebook og LinkedIn via HR-ON Recruit sider, men du kan også vælge at få stillingerne ud på virksomhedens egne sociale medier.

Med sponsorerede opslag sammensætter HR-ON Recruit en målgruppeprofil ud fra en række faktorer som fx geografi og alder og kører dernæst en kampagne målrettet præcis den gruppe.

Brand identity of social media

Hvis en stilling skal ud som sponsoreret opslag, kræver det blot, at du sætter et flueben, mens du opretter den. Så sørger HR-ON Recruit automatisk for resten.

HR-ON Recruit har naturligvis ikke adgang til jeres sociale medier, så her skal I selv sørge for, at jeres HR-ON-værktøj er logget ind. Det tager 30 sekunder og kræver blot, at I logger ind på jeres konti via HR-ON Recruit. Dernæst er det lige så nemt at lave delinger på jeres medier som at dele via HR-ONs sponsorerede opslag.

Det hele sker direkte fra HR-ON Recruit, samtidig med du slår stillingerne op – i en og samme arbejdsgang.

Hvis du efterfølgende vil markedsføre opslagene på jeres egne sider yderligere, skal du selv gå ind og “booste” dem, da HR-ON Recruit ikke kan gøre dette direkte på jeres sider. Vi rådgiver dog gerne om jeres opsætning og muligheder, så vi i fællesskab kan sikre jer det bedst mulige resultat.

Underskriv med NemID

Med HR-ON Recruit kan du få underskrevet kontrakter med digital signatur. Det betyder, at du grundlæggende bare skal uploade en ansættelseskontrakt, sende et link til den kandidat, du vil ansætte, hvorefter kandidaten kan underskrive med NemID.

Da HR-ON Recruit udelukkende er cloud-baseret betyder dette, at du kan lave en juridisk bindende kontrakt fra en hvilken som helst internetforbindelse. Systemet kan i princippet også bruges til andre former for kontrakter, hvis du har behov for at få underskrevet fortrolighedsklausuler eller andet i forbindelse med din rekruttering.

Såfremt din virksomhed i forvejen bruger digital signatur via Penneo, vil denne profil kunne genbruges i HR-ON Recruit.

An image of the digital signature generated by the recruitment system

Få et anderledes indtryk med videoansøgninger

Med HR-ON Recruit har du også mulighed for at modtage videoansøgninger. Dette format bliver mere og mere udbredt efterhånden, som de digitalt indfødte bliver ældre, og med HR-ON Recruit har du muligheden allerede nu.

Videoansøgninger giver dig en unik mulighed for at få et indtryk af jobansøgeren, inden du vælger om vedkommende skal indkaldes til samtale.

Image of a person who browse an application site
Umbracos blå logo vises her, da de bruger vores medarbejder app.
Logo for urvirksomheden ditur.dk som bruger StaffBuddy appen.
Logoet for Odense Sport og Event som bruger vores medarbejder app, StaffBuddy.

Book demo

Udfyld og få en live demo på HR-ON Staff.

  Når du klikker på “Send”, accepterer du vores vilkår og betingelser.

  Book demo

  Udfyld og få en live demo på HR-ON Staff.

   Når du klikker på “Send”, accepterer du vores vilkår og betingelser.

   Online jobsamtaler

   Den nye videofunktion fungerer ganske enkelt og brugervenligt. Når virksomheden indkalder en interessant kandidat til samtale, skal der blot sættes flueben i en tjekboks for at angive, at jobsamtalen foregår online.

   Snart herefter modtager kandidaten en indkaldelse i sin mailboks. I mailen fremgår – udover de sædvanlige detaljer som dato og klokkeslæt for samtalen – ligeledes et link. Kandidaten og den rekrutterende medarbejder skal altså blot klikke på linket, når samtalen starter, og dermed er de i gang. Hverken kandidaten eller medarbejderen behøver at downloade et program – det hele foregår direkte i browseren.

   Online jobsamtale direkte i din browser
   Fill out the information and we will contact you as soon as possible.

    FÅ EN GRATIS DEMO

    Lad os ringe dig op og aftale en uforpligtende demonstration.

    OM HR-ON

    HR-ON er en cloudbaseret programpakke, der gør jeres HR-arbejde lettere, sjovere og ikke mindst meget mere effektivt. Kort fortalt får I styr på hvem, der skal gøre hvad og hvornår. Samtidig har I overblik over, at det rent faktisk også bliver gjort.

    Charter mangfoldighed
    ISA

    Østre Stationsvej 27, 3   //  DK-5000 Odense C   //  +45 71 99 07 27   //    sales@hr-on.com   //  CVR: 34474540