Forbind de systemer du kender med vores åbne API

Forbind de systemer du kender med vores åbne API 1200 628 HR-ON

Forbind de systemer du kender med vores åbne API

Når det kommer til forbindelsen mellem HR-ON Staff og de it-systemer, du er vant til at bruge til arbejdsopgaver, er det nemt at få systemerne til at tale sammen. Det kan lade sig gøre på grund af vores åbne API.

KORT OM VORES API

 • API er en forbindelse, der oprettes mellem data, enheder og applikationer
 • API kan dermed få it-systemer til at “tale” sammen
 • HR-ON har en åben API
 • Med en åben API er det let for jeres udviklere at lave en integration til HR-ON Staff
 • Spar tid og bøvl ved at skrive data i et system, og oplev hvordan det automatisk overføres til et andet system

DEN GRUNDIGE VERSION: Hvad er et åbent API, og hvordan gavner det dig som kunde? Læs med og bliv klogere.

For at sikre en smidig arbejdsgang når du bruger HR-ON Staff i din dagligdag, kan det være relevant med en integration mellem Staff og de systemer, du bruger allermest. Det kan fx være et lønsystem, et system til at planlægge vagter eller noget helt tredje.

Og det er muligt af to årsager:

 • Hos HR-ON har vi allerede opsat en integration med det it-system, du ønsker at integrere med
 • Det system, du vil integrere HR-ON Staff med, har åbent API, ligesom HR-ON har

Lad os først dykke ned i, hvad en åben API er.

Hvad er et åbent API?

API står for Application Programming Interface – på dansk kan man sige noget så mundret som: applikationsprogrammeringsgrænseflade. I dagligdagen går begrebet under forkortelsen API, så det bruger vi derfor i denne tekst.

API’er kan være en forbindelse mellem data, enheder og applikationer. Det gør, at informationerne i det ene system automatisk overføres til det andet system via den bro, API’en er. Populært sagt kan man sige, at systemerne taler sammen.

Åbent API spiller en rolle – nemlig at muliggøre en integration, der gør, at et it-system kan udveksle informationer med et andet it-system.

Når man taler om et “åbent” API vil det sige, at vi har gjort den dokumentation, din kollega i it eller en ekstern it-konsulent skal bruge til at sætte integrationen op, frit tilgængeligt. Dermed er det lettere for jer at styre processen ud fra jeres behov, tidsperspektiv samt hvilke informationer der skal kunne deles mellem de to it-systemer.

Hvad er fordelene med et åbent API?

Der er flere fordele med åbent API. Den ene er, at du ikke behøver lade dig begrænse af, hvilke it-systemer vi allerede har en integration med. Så længe det it-system, du ønsker skal snakke sammen med HR-ON Staff også har åbent API, kan det lade sig gøre at forbinde dem. Det kræver, at jeres egen it-afdeling kan lave integrationen, eller at I hyrer en ekstern udvikler til opgaven.

Og når it-systemerne er integreret med hinanden, får du glæde af det. For så slipper du for at opdatere medarbejderdata i flere systemer – du kan nøjes med at gøre det i ét. Det mindsker risikoen for de menneskelig fejl, der kan ske, når man manuelt skal indtaste data.

Samtidig sparer du tid ved blot at holde et system ajour, du undgår besvær med at logge ind i forskellige systemer samt undgår bøvlet med at huske at ændre informationen mere end et sted.

Vil du vide mere om integrationer? Læs med her eller kontakt os.

med stafbuddy appen får i virksomheden lige i lommen

FAQ: Hvad er åbent API?

 • En API integration er kort sagt en funktion, der forbinder to it-systemer. Det betyder, at du kan indtaste oplysninger i det ene system, fx HR-ON Staff, og dernæst vil informationen være at finde i et andet system som fx jeres lønsystem.

 • En API løsning er en mulighed, du kan bruge, hvis du ønsker at flere af de it-systemer, du bruger i dagligdagen, skal kunne “tale” sammen. Det gør det meget nemmere for dig at arbejde med medarbejderdata. Det øger sikkerheden, og det sparer dig tid.

 • Open API er det sammen som åbent API. HR-ON har åbent API, fordi det gør det lettere for udviklere i din virksomhed at integrere et af de it-systemer, du bruger, med et af vores systemer som fx HR-ON Staff, så systemerne kan dele informationer.

 • Forkortelsen API står for Application Programming Interface. Det kan på dansk oversættes til applikationsprogrammeringsgrænseflade. Det er kort sagt en funktion, der gør det muligt for to it-systemer at tale sammen.

 • Hos HR-ON har vi valgt at have en åben API. Det gør det meget nemmere for dig som kunde, når jeres udviklere skal sætte en integration op med fx HR-ON Staff, fordi vores dokumentation er frit tilgængelig.