Caseflow

Et stærkt samarbejde for mangfoldighed

Alle har talent, man skal bare give dem muligheden for at vise det. Den filosofi kan de fleste skrive under på. HR-ON vil gerne dele vores viden, tanker og teknologi, som kan understøtte muligheden for at efterkomme filosofien.

Netop derfor har HR-ON indgået et samarbejde med den danske tech-virksomhed Caseflow, der udbyder software til casebaseret rekruttering, hvor casen anonymiseres, så det kun er evnerne, der vurderes.

En verden med lige muligheder for alle for at få et meningsfyldt arbejdsliv

Vi ønsker at skabe en verden, hvor alle har lige muligheder for at få et meningsfyldt arbejdsliv. En verden hvor din race, køn, alder, religion eller seksualitet ikke har betydning for om du får et job eller ej.

Vi tror på, at problemløsning og anonymiseret bedømmelse vil være én vej til at skabe den verden ved at fjerne risikoen for ubevidste og bevidste fordomme imens det sikrer, at alle med de rette kompetencer kan få chancen for at vise dem frem.

At frigøre det fulde potentiale for enkeltpersoner og organisationer ved hjælp af anonymiseret case-solving

Når der anvendes anonyme case-løsninger i rekrutteringsprocessen, får arbejdsgivere et overblik over ansøgernes kvalifikationer, mens ansøgerene får en forsmag på opgaverne associeret med den ledige stilling. Derudover, formidler Innoflow’s software feedback til alle ansøgerne baseret på evalueringskriterierne sat af arbejdsgiverens virksomhed.

Tag del i vores bevægelse og vær med til at sikre en lysere fremtid for den enkelte. Skjulte talenter venter på at blive eksponeret.

Vil du vide mere?

For generelle spørgsmål kontakt:

CEO Ali Cevik

Ali E. Cevik

CEO
ali.cevik@hr-on.com
+45 71 99 07 65

CTO Christian Hansen

Christian Hansen

CTO
christian.hansen@hr-on.com
+45 71 99 07 27