Presse om og fra HR-ON

Find fantastiske fortællinger om HR-ON og vores medarbejdere

HR-ON har meget godt på hjertet. Her har vi samlet alt det, som der er udgivet med om os, vores arbejde og ledelsesfilosofi. Du finder også logoer samt andet materiale til brug i din fortælling.

Udgivet materiale:

Ali Cevik DR.dk

National nyhedsmedie: DR – Danmarks Radio

Dr.dk har i 2023 bragt historien om vores medarbejdermanifest med Ali Cevik og medarbejdernes stemme var Lennard. Læs hele artiklen her.

Danmarks sunde arbejdspladser

Podcast: Danmarks sunde arbejdspladser

Ali Cevik medvirker i podcasten ”De sunde arbejdspladser” sammen med Trivselsekspert Regitze Siggaard. Hør deres snak her.

DR P4 Radio med HR-ON

National Radiospot: DR P4 Morgen Fyn

HR-ON var med i P4 Morgen Fyn til en snak om trivsel. Lyt til det vi havde at sige her. Obs, er en sammenklippet version fra den live version.

Lokal nyhedsrapport: TV2 Fyn

Det lokale nyhedsmedie TV2 har været på besøg i HR-ON, hvor de interviewede CEO og grundlægger Ali E. Cevik. Du kan se interviewet her.

National TV-rapport: TV2

HR-ONs CEO og grundlægger Ali E. Cevik og CTO Christian Hansen har været gæster i ‘Go Aften LIVE’ i TV2’s studie i København. Du kan gense udsendelsen her.

National avismedie: Jyllands-Posten Finans

HR-ON’s tilgang kaldet værdibaseret selvledelse har været på forsiden af Jyllands-Posten Finans. Du kan læse artiklen online her.

Nyhedsartikel: Erhverv+

HR-ONs CEO og grundlægger Ali E. Cevik vinder Inspirationsprisen, der uddeles af Erhverv+ i samarbejde med EY. Du kan læse hele artiklen her.

Egen artikel: HR-ON Blog

Læs lidt om historen bag Ali Cevik og om hans rejse fra fårehyrde til gazellejæger, da HR-ON modtog Gazelle nr. 2 i 2019.

Nyhedsartikel: Erhverv+

Erhverv+ Fyn publicerede i oktober en artikel om HR-ON og Ali E. Ceviks indførelse af værdibasseret selvledelse. Du kan læse artiklen her.

Logo og billeder:

Billeder af Ali E. Cevik

Et udpluk af billeder, som kan bruges i forbindelse med artikler eller andre nyheder. Kontakt os, hvis du ønsker andre.

Download vores logopakke til web & tryk

Brug for HR-ONs logo – download vores logopakke her. De er klar til både tryk og web.

Fill out the information and we will contact you as soon as possible.

  FÅ EN GRATIS DEMO

  Lad os ringe dig op og aftale en uforpligtende demonstration.

  OM HR-ON

  HR-ON er en cloudbaseret programpakke, der gør jeres HR-arbejde lettere, sjovere og ikke mindst meget mere effektivt. Kort fortalt får I styr på hvem, der skal gøre hvad og hvornår. Samtidig har I overblik over, at det rent faktisk også bliver gjort.

  Charter mangfoldighed
  ISA

  Østre Stationsvej 27, 3   //  DK-5000 Odense C   //  +45 71 99 07 27   //    sales@hr-on.com   //  CVR: 34474540