AON

AON og HR-ON inspirerer med digitale værktøjer

Den klassiske rekrutteringsproces udfordres, fordi mange af de klassiske elementer ikke er mulige at gennemføre på samme måde. Det er ikke kun et problem, men også en enestående mulighed for at gentænke rekrutteringsprocessen og fokusere på kandidaternes talent og potentiale.

HR-ON og AON har sammen udforsket emner lige som:

  • Den digitale og fair kandidatoplevelse
  • Blind rekruttering og minimering af bias
  • Fokus på potentiale – giv alle lige muligheder…

Aon i Danmark

Aon Denmark hører som selskab under Aon plc, verdens største konsulenthus inden for Risk and Human Capital. Aon i Danmark er en del af et globalt netværk med 500 kontorer i 120 lande og i alt 50.000 medarbejdere – heraf 200 i Danmark.

Robuste. Engagerende. Teknologidrevne

Aon’s talentløsninger løfter den objektive vurdering af kandidater til et nyt niveau. Vores løsninger er innovative, engagerende, benytter sig af det bedste indenfor AI og psykometriske fremskridt, og i samspil med Employer Branding strategi. Vores kunder opnår stærke resultater.

Styrk din talentstrategi. Uanset om det er at finde og sikre, eller identificere og udvikle det rette talent, hjælper Aon’s Assessment Solutions organisationer med at definere, udvikle og transformere deres talentstrategier.

Vil du vide mere?

For generelle spørgsmål kontakt:

CEO Ali Cevik

Ali E. Cevik

CEO
ali.cevik@hr-on.com
+45 71 99 07 65

CTO Christian Hansen

Christian Hansen

CTO
christian.hansen@hr-on.com
+45 71 99 07 27