Kunder

Fantastiske kunder
med fantastiske historier

HR-ON har kunder inden for alle typer af organisationer og virksomheder. Vi er stolte af den tillid, vi får fra hele verden. Små og store virksomheder, private og offentlige, kommercielle og non-profit. Vores løsninger er fleksible og kan tilpasses ethvert HR-behov.

Vi sætter en stolthed i at lave gennemtænkt software til levende mennesker. Det er os en daglig glæde at opbygge nære forhold til kunderne. Og det er altså ikke bare noget, vi siger. Vores kunder er vores bedste ambassadører. Læs mere om, hvordan HR-ON har hjulpet dem.

KunderHeader

Din egen

karriereside

Med HR-ON Rekruttering får du en professionel karriereside designet i tråd med din virksomheds visuelle identitet.

Ansøgeren fastholdes på virksomhedens hjemmeside gennem hele processen, og der linkes på intet tidspunkt væk fra siden. Karrieresiden er der, hvor jeres ledige stillinger, samt muligheden for at sende uopfordrede ansøgninger, vises.

Ansøgerne vil opfatte karrieresiden som en integreret del af din hjemmeside.

Karrieresider fra vores kunder

Her kan du se nogle af vores kunder

Vækst med os

Jeres succes er også vores succes. Den intuitive online software, vores flinke supportere og rimelige prissætning gør det nemt at optimere jeres HR-arbejde allerede i dag. Kom med om bord og effektiviser jeres administration, så I kan koncentrere jer om jeres kerneforretning.

Fill out the information and we will contact you as soon as possible.

  FÅ EN GRATIS DEMO

  Lad os ringe dig op og aftale en uforpligtende demonstration.

  OM HR-ON

  HR-ON er en cloudbaseret programpakke, der gør jeres HR-arbejde lettere, sjovere og ikke mindst meget mere effektivt. Kort fortalt får I styr på hvem, der skal gøre hvad og hvornår. Samtidig har I overblik over, at det rent faktisk også bliver gjort.

  Charter mangfoldighed
  ISA

  Østre Stationsvej 27, 3   //  DK-5000 Odense C   //  +45 71 99 07 27   //    sales@hr-on.com   //  CVR: 34474540