Grafikken viser en iphone med mulighederne med StaffBuddy medarbejder app. Lige fra at tilgå og underskrive dokumenter, til pulsmålinger og deling af nyheder på opslagstavlen. Bunden af grafikken viser at medarbejder appen kan hentes på Google Play og i App Store.

StaffBuddy: En medarbejder app der løfter jeres HR-opgaver

Med vores medarbejder app bliver håndteringen af medarbejdertrivsel, data og dokumenter en ubesværet oplevelse. Gør HR-processerne mere ligetil og mindre krævende med få tryk.

 • StaffBuddy giver medarbejderne mulighed for hurtigt og problemfrit at besvare pulsmålinger. Når en ny måling er tilgængelig, sender appen en notifikation, hvorefter I blot skal vente på resultaterne.

 • Medarbejderne har adgang til relevante oplysninger og dokumenter med StaffBuddy. Er der behov for at ændre kontaktinformationer, adresse eller kontrakt, samler appen alt i ét sted, hvor I kan opdatere informationerne.

 • Forøg engagementet og få vigtige indsigter til at forbedre virksomheden med StaffBuddy appen, hvor alle medarbejdere kan svare på spørgeskemaer, undersøgelser eller afstemninger.

 • Det er simpelt for medarbejderne at registrere ferie og fravær i medarbejder appen, hvilket effektiviserer HR-aktiviteterne og forbedrer jeres arbejdsgang.

 • Styrk det gode sammenhold, skab et nærværende arbejdsmiljø og del nyheder på opslagstavlen, hvor I kan like og kommentere hinandens opslag.

Grafikken viser en iphone med mulighederne med StaffBuddy medarbejder app. Lige fra at tilgå og underskrive dokumenter, til pulsmålinger og deling af nyheder på opslagstavlen. Bunden af grafikken viser at medarbejder appen kan hentes på Google Play og i App Store.
Logo for urvirksomheden ditur.dk som bruger StaffBuddy appen.
Logo for virksomheden Harboe Bryggerier som bruger StaffBuddy appen i virksomheden.
Logoet for Odense Sport og Event som bruger vores medarbejder app, StaffBuddy.
Moesgaard Museums logo vises her, da de benytter StaffBuddy medarbejder appen.
Umbracos blå logo vises her, da de bruger vores medarbejder app.
Dette er logoet for virksomheden MOE, der også benytter sig af medarbejderappen StaffBuddy.
Grafikken viser hvordan vores hr system ser ud på desktop og som medarbejder app.

En medarbejder app som tilkøb til HR-ON Staff

Vores medarbejder app, StaffBuddy, er et tilkøb til vores populære HR-system. Kontakt vores kundekonsulenter for at implementere medarbejder appen til jeres løsning.

Grafikken viser medarbejder appen StaffBuddy, hvor virksomheder kan designe pulsmålinger eksempelvis med emojis, spørgeskema og som skala, som medarbejderen kan besvare ved at trykke på mobiltelefonen.

Sæt trivslen på dagsordenen med pulsmålinger

Fremhæv arbejdsmiljøet og medarbejdertrivslen med pulsmåleren. I kan skræddersy jeres helt egne pulsstyper, sende dem ud via medarbejder appen og opnå indsigt i trivslen.

 • Få en strømlinet pulsproces med begge produkter. Opret pulsmålinger i webversionen og send dem derefter ud i appen.

 • Via menupunktet Puls i StaffBuddy kan medarbejderne tilgå pulsmålinger, de er blevet tildelt og afgive svar med få tryk. 

 • Design pulsmålinger tilpasset jeres virksomhed. I kan indhente svar fra medarbejderne via en skala bestående af tal eller emojis.

Grafikken viser medarbejder appen StaffBuddy, hvor virksomheder kan designe pulsmålinger eksempelvis med emojis, spørgeskema og som skala, som medarbejderen kan besvare ved at trykke på mobiltelefonen.
Grafikken viser hvordan man i medarbejderappen StaffBuddy tilgår sine dokumenter og underskriver med digital signatur.

Ét sted for profildata og dokumenter

En medarbejder app hvor data er lige ved hånden og kan opdateres med få tryk. Det er slut med at springe fra forskellige programmer, mapper og filer.

 • Medarbejdere kan selv opdatere stamdata, og skal der ændres kontrakt, kan I tilføje dokumenterne i appen.

 • Når medarbejderen og lederen er klar til at underskrive dokumenter, kan det nemt gøres med digital signatur.

 • Det er nemt at tilgå medarbejderhåndbogen og andre relevante virksomhedsdokumenter direkte i appen.

Grafikken viser hvordan man i medarbejder appen StaffBuddy kan registrere ferie og fravær.

Hurtigt overblik og registrering af ferie og fravær

I StaffBuddy kan medarbejdere hurtigt registrere ferie og fravær og få et overblik over, om ferieønsker er godkendt.

 • Appen giver medarbejderne mulighed for nemt og bekvemt selv at registrere ferie og fravær.

 • Slip for manuelt at registrere ferie og fravær. Medarbejder appen gør HR-administration nemmere. 

 • Når du opretter et fraværsflow i webversionen, der kræver godkendelse, vil flowet fungere på samme vis i appen.

Grafikken viser hvordan man i medarbejder appen StaffBuddy kan registrere ferie og fravær.

Flere fordele for jeres medarbejdere

Se dokumenter

Med vores medarbejder app har medarbejderne altid nem adgang til vigtige dokumenter og kontrakter, hvilket forenkler arbejdsgangen.

Styrk fællesskabet

Frem et stærkere samarbejde ved at tillade deling af historier, opdateringer og meninger på opslagstavlen, der styrker det kollegiale bånd.

Registrer trivsel

Med pulsmålinger i appen kan medarbejderne hurtigt udtrykke, hvordan de har det, og I kan få en indikation af trivslen på arbejdspladsen.

Ferie og fravær

Medarbejder appen gør det let for jeres medarbejdere at registrere ferie og fravær samt tilføje noter, hvilket effektiviserer HR-processerne.

Billedet viser HR-partner fra Odense Sport & Event på Odense Stadion, der taler om HR-ON Staff. Nu kan medarbejder appen supplere arbejdet.

Gør som Odense S&E og gør HR-arbejdet nemmere med StaffBuddy

“Nu foregår det hele elektronisk, og det understøtter også vores mål om at være bæredygtig i alle vores processer,” siger Louise Oxving, HR Business Partner, Odense Sport & Event. Sig farvel til papirarbejde og makuleringsmaskiner. Med StaffBuddy bliver HR-arbejdet effektiviseret og kommunikationen optimeret.

Læs hele casen her.

Få StaffBuddy allerede i dag!

Giv medarbejderne en genvej til jeres virksomhed og gør HR-arbejdet lettere med HR-ONs medarbejder app. Vi sidder klar til en snak om jeres løsning.

Fill out the information and we will contact you as soon as possible.

  FÅ EN GRATIS DEMO

  Lad os ringe dig op og aftale en uforpligtende demonstration.

  OM HR-ON

  HR-ON er en cloudbaseret programpakke, der gør jeres HR-arbejde lettere, sjovere og ikke mindst meget mere effektivt. Kort fortalt får I styr på hvem, der skal gøre hvad og hvornår. Samtidig har I overblik over, at det rent faktisk også bliver gjort.

  Charter mangfoldighed
  ISA

  Østre Stationsvej 27, 3   //  DK-5000 Odense C   //  +45 71 99 07 27   //    sales@hr-on.com   //  CVR: 34474540