OB

HR-ON er stolt sponsor af Odenses superligaklub, OB

Odense Boldklub er Fyns største sportsbrand, og vi vil være med til at bygge langvarige relationer, værdiskabende samarbejdsaftaler og nyde professionelle oplevelser til både hjernen og hjertet.

Samlingspunktet for Fyns erhvervsliv

Vores målsætning er at fremme fynsk erhvervsliv, og vi kan med stolthed sige, at vi tilbyder øens største sponsornetværk.

Der er opstået mange gode idéer og lukrative samarbejder under vores netværksarrangementer, da vi tilbyder en platform, hvor vores samarbejdspartnere mødes i afslappede rammer, hvor fællesskabet dyrkes. Som samarbejdspartner i OB får du unikke muligheder for at skabe forretningskontakter og forbindelser – enten via vores uformelle sponsorarrangementer eller via erhvervsnetværket, NETOB.

Forretningsmuligheder og stærke relationer

NETOB er et værdiskabende mødested, hvor der skabes stærke relationer og udveksles forretningsmuligheder mellem vores partnere. Vi holder netværksarrangementer mindst én gang om måneden, så vores samarbejdspartnere mødes jævnligt og får mest muligt ud af samarbejdet.

Vi arrangerer desuden flere forskellige netværksrejser hvert år, hvor vi kombinerer netværksaktiviteter med uforglemmelige oplevelser i blandt andet Shanghai, Wien og Liverpool – Alt sammen oplevelser der skaber referencepunkter mellem samarbejdspartnerne, så forbindelsen holdes ved lige på tværs af virksomhederne. Hvert år deltager flere hundrede samarbejdspartnere i netværksrejserne, og du kan være med næste gang.

Vil du vide mere?

For generelle spørgsmål kontakt:

Ali E. Cevik

CEO
ali.cevik@hr-on.com
+45 71 99 07 65

Christian Hansen

CTO
christian.hansen@hr-on.com
+45 71 99 07 27