HR-ON og Martinsen Kundecase

Gør som Martinsen: Slip for manuelt arbejde og få mere tid til andre opgaver

Gør som Martinsen: Slip for manuelt arbejde og få mere tid til andre opgaver 1200 628 HR-ON

Gør som Martinsen: Slip for manuelt arbejde og få mere tid til andre opgaver

Med over ti afdelinger på tværs af landet har Martinsen Revision & Rådgivning sparet tid ved at samle alt inden for rekruttering og personale ét sted. Samtidig er det slut med at gå og huske på opgaver – for det håndterer platformen.

Forestil dig at al information du har brug for om en rekruttering er samlet ét sted. At al kommunikation foregår på én platform. Dermed slipper du for at sende opfølgende mails til dine kolleger eller at gå hen og banke på deres kontor og afbryde noget eller på anden måde forstyrre for at få en opdatering. 

Ovenstående er en beskrivelse fra det virkelige erhvervsliv, som flere nok kan nikke genkendende til. Det er en arbejdsgang, som Martinsen – Revision & Rådgivning har gjort op med ved at investere i rekrutterings- og HR-platformene HR-ON Recruit og HR-ON Staff.

For Charlotte Davodi, sekretær i Martinsens afdeling i København, er forskellen markant. Til daglig løser hun opgaver som rekrutteringsansvarlig i samarbejde med afdelingsledere fra virksomhedens 10+ afdelinger rundt om i landet.

Nemmere at alt er samlet et sted

Forskellen fra den tid hvor alt foregik manuelt til i dag, hvor flere dele af rekrutteringsprocessen foregår helt automatisk, har medført, at der er frigivet en god portion tid på Charlotte Davodis bord.

“Det betyder meget, for tid har vi ikke nok af, så det er helt sikkert en hjælp. (…) Vi spilder ikke tiden med at hive informationer ud af hinanden længere. Der er et samlet sted, hvor der er én base, så det gør det meget nemmere,” siger Charlotte Davodi.

Sikrer at opgaver ikke falder mellem to stole

En af årsagerne til at revisions- og rådgivningsvirksomheden valgte HR-ONs produkter var sammenhængen mellem rekrutteringsplatformen og HR-platformen. Og når Charlotte Davodi til daglig får lettet sit arbejde inden for rekruttering, oplever hendes navnesøster Charlotte Mølgaard det samme – blot med HR-platformen som redskab.

Til daglig har Charlotte Mølgaard, der er PA for den administrerende direktør i afdelingen i Vejle, et stort ansvar inden for HR. Og for hende er brugen af HR-ON Staff med til at sikre, at der ikke er opgaver, der falder mellem to stole.

HR-platformen gør, at mange af de opgaver, der plejede at blive løst manuelt, nu løses automatisk. Derudover undgår virksomheden de tastefejl, der kunne opstå, når medarbejdernes oplysninger skulle indtastes manuelt. Derfor valgte Martinsen at sætte strøm til processen, som Charlotte Mølgaard beskriver det. Hun uddyber:

“Det har frigivet tid, men det har ikke været tid, der har været det vigtigste. Det har været det professionelle i det, altså også det professionelle billede, vi sender udadtil til ansøgerne og markedet i det hele taget,” siger Charlotte Mølgaard.

HR-platformen husker opgaverne

Foruden mere tid og et professionelt udtryk, er det desuden en fordel for Charlotte Mølgaard, at der er mange processer, hun ikke behøver at huske, fordi HR-ON Staff gør det for hende.

“Vi ansætter trainees, og nogle af dem er ansat over seks måneder, før de egentlig starter her, så der har vi simpelthen lavet nogle engagements, vi sender til dem sådan lidt løbende, hvor vi indhenter oplysninger fra dem,” siger Charlotte Mølgaard og tilføjer:

“Så snart vi har lagt en proces på, så kører det jo helt selv, så vi skal ikke huske noget.”

Derudover har Martinsen glæde af, at de svar der kommer fra de nye trainees kan trækkes ud som en liste, og på den måde kan Martinsen let følge op på svarene på de spørgsmål, de stiller. Læs med i dette indlæg og få et endnu større indblik i, hvordan Martinsen bruger Engagement Builderen fra HR-ON Staff.