HR-ON: Teknologi med et menneskeligt præg

Menneske møder teknologi

HR-ON: Teknologi med et menneskeligt præg

HR-ON: Teknologi med et menneskeligt præg 1200 628 HR-ON

Tech-branchen er i en rivende udvikling, og antallet af tech-virksomheder er stigende. Dette betyder, at udbydere af software bliver nødt til at tilbyde noget ekstra for at skille sig ud blandt mængden. At udbyde et fantastisk produkt er ikke nok. Det er det menneskelige element i service, som gør, at en IT-virksomhed vil blive fremhævet blandt sine konkurrenter. Hos HR-ON tror vi på, at det er vigtigt at skabe en balance mellem optimering af digitale processer og den menneskelige interaktion, og dermed give vores kunder det bedste fra to verdener.

Den overvældende digitalisering

For nogle er idéen om automatiserede processer og kunstig intelligens på arbejdspladsen stadigvæk en tilbageholdende tilgang. En artikel af det amerikanske erhvervsmagasin, Forbes, ser på data indsamlet af Voxpro / TELUS International for at konkludere at:

Selvom der er vækket en appetit for at benytte nye digitale løsninger og kunstig intelligens, så foretrækker mange kunder stadigvæk muligheden for at interagere med rigtige mennesker”

Specielt har HR og rekruttering oplevet en forøget digitalisering de seneste år. For eksempel bliver kunstig intelligens nu brugt til at fremskynde rekrutteringsprocessen, blandt andet ved at lave den indledende filtrering af kandidater, samt andre ting. Desuden skaber det intelligente HR software, så som HR-ON Staff, muligheden for at optimere daglige HR-opgaver.

Se disse artikler som omhandler Rekruttering med kunstig intelligens og Virtual Reality i HR

Visse fagfolk i HR frygter, at der vil være færre jobs til mennesker på grund af at flere virksomheder vælger at implementere HR softwaresystemer. Dog er HR-ONs direktør, Ali. E. Cevik sikker på, at HR software vil skabe flere jobs og samtidig jobs, som er mere indbydende. Han mener at ”HR vil aldrig eksistere uden at det menneskelige aspekt er involveret”. Han fortsætter med at sige at:

“Udeblivelsen af HR og rekrutteringssoftware vil resultere i, at medarbejderne vil bruge størstedelen af deres tid på daglige administrative opgaver, og dermed vil muligheden for menneskelig interaktion være begrænset. HR software kan klare disse daglige administrative opgaver, og dermed skabe flere interessante opgaver for de kyndige medarbejdere, og skabe mere tid til at fokusere på det menneskelige aspekt. Udover det, så har vi en større indsigt i vores beslutningstagning ud fra den store mængde data vi har”

HR-ON udvikler Rasmus Knudsen

HR-ON: Teknologi med et menneskeligt præg

For at opnå den perfekte balance vedrørende teknologi med et menneskeligt præg, så er det vigtigt for softwarevirksomheder at fokusere regelmæssigt på den menneskelige interaktion, som de udbyder til deres kunder. Udover at reklamere for selve softwaren, så er det også vigtigt at reklamere for menneskerne bag softwaren. Her er der et par punkter, som HR-ON fokuserer på:

Et venligt supportteam

HR-ON har et venligt supportteam, og deres hjælp er tilgængelig via. telefon eller e-mail. Supportmedarbejderne er placeret i det samme kontorlandskab som systemudviklerne, hvilket betyder, at de kan arbejde tæt sammen og hjælpe kunderne med at løse deres problemer hurtigere.

Udover det, så tages kundernes feedback meget alvorligt hos HR-ON, og der samarbejdes også med kunderne for at producere, udvikle og finjustere softwaren.

Menneskerne bag HR-ON

Hos HR-ON synes vi, at det er vigtigt at synliggøre overfor vores kunder og følgere, de mennesker som står bag softwaren. På HR-ONs hjemmeside kan du ’Møde vores hold’ og se billeder af medarbejderne. Billederne som bliver brugt på HR-ONs hjemmeside består af billeder af de eksisterende medarbejdere. Dette betyder, at de ansigter du ser på hjemmesiden er de selv samme personer du vil møde, når du kommer ind i virksomhedens kontorlandskab.

Ydermere, når en ny medarbejder tilslutter sig holdet, så vil der blive publiceret en artikel, som kort introducerer deres baggrund og kompetencer. Den fremherskende person bag HR-ONs software er Ali E. Cevik, som er direktør og grundlæggeren af virksomheden. Derfor kommer det ikke som nogen overraskelse, at der er en artikel dedikeret til hans interessante rejse, som førte ham til etableringen af HR-ON.

Læs artiklen om Ali E. Ceviks rejse her.

En yderligere tilgang som er vigtig for en virksomhed er at bruge tid og kræfter på at skabe et meningsfyldt visuelt design for at producere teknologi med et menneskeligt præg. HR-ON har selv et internt designteam. Disse designeksperter er en aktiv del af virksomheden, og har muligheden for at skabe et visuelt design, som afspejler virksomhedens identitet og kultur.

HR-ONs kreative direktør, Björgvin Gudjonsson forklarer, at det menneskelige aspekt under designarbejdet er utrolig vigtigt. Han pointerer, at hans designteam arbejder tæt sammen med markedsføringsteamet vedrørende udviklingen af virksomhedens visuelle identitet:

“Vi startede med at identificere de nøgleord og værdier, som HR-ON associeres med. Hvem er vi, hvad vi står for og hvorfor vi gør som vi gør. Virksomhedens visuelle design er i konstant udvikling med udgangspunkt i disse kerneværdier.”

“Vi bruger en blanding af billeder af eksisterende medarbejder og design af specifikke illustrationer. Vores ‘geometriske univers’ er centreret omkring den cirkulære form, som stammer fra virksomhedens logo. Visuelt illustrerer cirklen HR-ONs slogan: ”Hele vejen rundt med HR-ON”, som refererer til HR-ONs 360° HR softwareløsninger.”

I sommers blev sloganet ‘From Denmark with Love‘ igangsat. Sloganet afspejler virksomhedens venlige og organiske natur. I det visuelle design af sloganet erstattes ordet ’love’ med et hjertesymbol. Dette illustrerer en dobbelt betydning af sloganet. For det første, så afspejler ’From Denmark with love’ på en oprigtig og ‘varm’ måde, at HR-ON er stolte over at være en danskfødt virksomhed, som har alle sine afdelinger placeret i Danmark inklusiv udviklere og supportmedarbejderne. Den anden betydning er at HR-ONs arbejde kommer ”fra hjertet”. Vigtigst af det hele, så fremhæver sloganet det menneskelige præg bag HR-ONs software.

Se disse artikler for at læse mere omkring HR-ONs visuelle design:
HR-ONs nye visuelle identitet
HR-Skyen skifter navn – bliver til HR-ON