HR-ON nomineret til prisen Entrepreneur Of The Year!

Ali nomineret til EY-pris

HR-ON nomineret til prisen Entrepreneur Of The Year!

HR-ON nomineret til prisen Entrepreneur Of The Year! 1280 640 HR-ON

Vi er super stolte over at vores CEO, Ali Cevik, er blevet nomineret til prisen Entrepreneur Of The Year af Ernst & Young. EY Entrepreneur Of The Year er verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, som hylder de bedste vækstskabere i Danmark og globalt.

Ali stiftede virksomheden i 2012 med et ønske om at udvikle og forbedre hele rekrutteringsprocessen og føre den ind i den digitale tidsalder. Dette gjorde han ved at etablere HR-ON Recruit. En cloudbaseret løsning, som giver virksomheder fuld styring af alt omkring rekruttering – fra publicering af jobannoncer til modtagelse af ansøgninger, screening og udvælgelse af kandidater.

Senest har HR-ON udbygget forretningsområdet og introduceret HR-ON Staff. Det er en innovativ platform, der hjælper organisationer med at digitalisere alle HR-processer – lige fra kontraktindgåelse og stamdata til onboarding, medarbejderudvikling, trivsel og offboarding – for at skabe mere mening og forbedre brugeroplevelsen på alle niveauer.

Ali selv lægger stor vægt på mangfoldighed og virksomheden tiltrækker mange forskellige profiler. Således spænder HR-ONs medarbejderstab alt fra tidligere folkeskolelærere og fodboldspillere til fårehyrder. Sidstnævnte med hentydning til Alis egen opvækst på den anatolske højslette, inden han kom til Danmark som 10-årig sammen sine forældre. Han greb en mulighed og ønsker at give samme mulighed til sine medarbejdere.

Med fra starten har også været CTO, Christian Hansen, som beskriver Ali med følgende ord:

“Ali er et af de fineste mennesker, jeg kender, og jeg er så privilegeret, at jeg har været med på HR-ONs rejse hele vejen fra første spæde ide til en sund og levende, ung virksomhed, fra kælderen på Stjerneskibet til kvisten på Odense Banegård Center.”

“For Ali er der ingen tvivl om, at det vigtigste er menneskene. De mennesker, som han arbejder sammen med, og de mennesker, som vores værktøjer hjælper i dagligdagen. HR-ON er blot et middel til at forløse relationer, potentialer og samarbejde – en ramme,” uddyber Christian.

“Jeg tror, at netop hans skarpe fokus på mål, mennesker, og middel, HR-ON, har gjort, at vi har en skøn og inspirerende arbejdsplads, hvor respekt og empati, nysgerrighed og leg, alvor og humor kan gå hånd i hånd uden at slide mennesker op, men tværtimod give energi og lyst til mere. En arbejdsplads, hvor man anerkender, at mangfoldighed er en styrke, fordi mangfoldigheden gør rummet større, så gode ideer for alvor kan få luft under vingerne,” afslutter Christian.

EY Entrepreneur Of The Year kåringen i Region Fyn finder sted d. 30/11 2020.