Zenegy og HR-ON intensiverer samarbejdet

Zenegy og HR-ON intensiverer samarbejdet

Zenegy og HR-ON intensiverer samarbejdet 1200 628 HR-ON

To fremadstormende løsninger til rekruttering, HR og løn slår pjalterne sammen med masser af vidensdelinger, smarte integrationer og inspiration til digitalisering af nordiske virksomheder.

Zenegy er en del af en ny generation af lønsystemer, hvor brugervenlighed og innovation er fokus. Den tankegang deles i HR-ON, der har som ambition at digitalisere HR – og rekruttering med brugervenlige, innovative og moderne løsninger.

En stor del af filosofien er, at HR-ONs løsninger til HR skal spille sammen med andre systemer, så data og informationer kan flyde frit mellem forskellige platforme. Dette var også en af grundstenene, da HR-ON blev stiftet tilbage i 2012. Grundlægger og CEO hos HR-ON, Ali Cevik udtaler:

“HR-ON er fra starten udviklet med et holistisk syn på at give kunden værdi i et samspil med kundens øvrige arbejdsprocesser og løsninger”

Ali Cevik ser ligeledes et stort potentiale i det intensiverede samarbejde med et moderne lønsystem.

Et godt eksempel herpå er vores integration med Zenegy, der giver vores fælles og kommende kunder mulighed for at bruge de bedste værktøjer til henholdsvis løn og HR uden at gå på kompromis med funktionalitet, innovation og brugervenlighed.

Også stifter og CEO i Zenegy, Jes Brinch glæder sig over samarbejdet med den odenseanske techvirksomhed:

“En af de overvejende grunde til at vi skabte Zenegy, var at basere vores software på en moderne teknologi, der muliggør så dyb en integration, som bl.a. HR-ON har lavet. Det er sådanne partnerskaber, hvor forskellen på moderne og gammel teknologi virkelig bliver tydelige.”

 

Vidensdeling og webinar

Udover integrationer vil HR-ON og Zenegy i løbet af efteråret også afholde forskellige webinarer om samspillet mellem løn og HR. Både Zenegy og HR-ON deler viden og inspiration omkring HR-faglige emner af store relevant for personer, der har deres daglige virke indenfor HR og løn.

Er du interesseret i at vide mere om samarbejdet, så kontakt HR-ON eller Zenegy.