HR-ONs julekort af medarbejder

Året der gik 2021: HR-ON

Året der gik 2021: HR-ON 1200 785 HR-ON

Året der gik 2021: HR-ON

I løbet af 2021 har HR-ON undersøgt forskellige emner inden for HR, hvorpå samarbejdspartnere også har bidraget med deres ekspertviden.

2021 har været et år, hvor vi blev nødsaget til at ændre vores dagsorden. Ikke nok med, at vi har skulle ændre, hvor vi arbejder, så skulle vi også vænne os til nye måder at arbejde på. På trods af udfordringerne, så har det været et spændende år, hvor HR-ON har dykket ned i forskellige HR-relaterede emner. Vi har både dykket ned i emner på enehånd, men også i samarbejde med vores partnere, som har bidraget med deres ekspertviden på HR. På den måde har vi kunne udvikle os i takt med, at vores videnshorisont har udvidet sig. Vi har lært en del af både os selv og af andre.

Endvidere har denne tilskyndelse af opdagelse og innovation bragt mange emner med sig, som man både kan bruge i sin hverdag, men vigtigst af alt i sin arbejdsdag. Under dette afsnit kan du se en oversigt over, hvilke emner 2021 har bragt med sig.

Skriv bedre jobannoncer

Vores daglige sprogbrug kan spænde ben for os, når vi søger nye kandidater. Uden vi er bevidste om det, kan vi ekskludere person-grupper på grund af vores ordvalg. I samarbejde med Develop Diverse har vi udarbejdet opskriften til en mere succesfuld jobannonce. Klik her for at læse mere.

Medarbejdertrivsel i omskiftelige tider

Hvordan optimerer man sin effektivitet samtidig med, at man trives i sit privat- og hverdagsliv? I samarbejde med FranklinCovey kan man gøre brug af de 7 gode vaner, hvor ens reaktive adfærd ikke styrer ens liv. Klik her for at læse mere.

Virtual reality som et fremtidigt HR-værktøj

Kan Virtual reality (VR) fungere som et fremtidigt værktøj til rekruttering? På trods af, at VR ikke er en ny oprindelse, så begynder det at få en større betydning i virksomheders daglige rutiner. Du kan læse mere her.

Reboarding – Hvorfor, hvornår og hvordan?

Når en medarbejder kommer tilbage efter en fraværsperiode, er det essentielt at have en velovervejet reboardingplan på hånden. I samarbejde med work-live-stay har vi udarbejdet tips og tricks til din reboardingproces. Klik her for at læse mere.

MedManifestShare1200x627

Værdibaseret selvledelse: HR-Ons filosofi og fremtidens arbejdsplads

HR-ONs virksomhedskultur dyrker værdibaseret selvledelse, hvor medarbejderne selv bestemmer deres arbejdstider, har fri ferie og meget mere. Men kommer denne ledelsestilgang til at have større betydning på fremtidens arbejdsplads? Læs mere her.

Alt om den nye whistleblowerordning

Whistleblowerordningen: et talerør til medarbejdere

Private virksomheder har lovkrav på at etablere en whistleblowerordning, så medarbejdere kan indberette om forholdsovertrædelser på arbejdspladsen. Med hjælp fra Focus Advokater og Whistleblower Software kan du se, hvilke lovkrav virksomheder skal leve op til. Læs mere her.

Fra arbejdsmarkedet til arbejdsfællesskab

Ifølge Imran Rashid er følelser og impulser styrende for ca. 90% af vores adfærd, hvor de sidste 10% skyldes en bevidst og rationel tankegang. Derfor er det essentielt, at arbejdspladsens rammer faciliterer konstruktive følelser hos medarbejderne. Læs mere her.

KnowledgeSharing

HR-ONs vidensnetværk: Knowledge is power

Vidensdeling mellem samarbejdspartnere er en essentiel del af HR-ONs måde at arbejde på. Vores partnere bidrager med nyttig ekspertviden i relation til HR. Læs her hvordan vidensdeling er en stor del af HR-ONs virksomhedskultur.

Fill out the information and we will contact you as soon as possible.

  FÅ EN GRATIS DEMO

  Lad os ringe dig op og aftale en uforpligtende demonstration.

  OM HR-ON

  HR-ON er en cloudbaseret programpakke, der gør jeres HR-arbejde lettere, sjovere og ikke mindst meget mere effektivt. Kort fortalt får I styr på hvem, der skal gøre hvad og hvornår. Samtidig har I overblik over, at det rent faktisk også bliver gjort.

  Charter mangfoldighed
  ISA

  Østre Stationsvej 27, 3   //  DK-5000 Odense C   //  +45 71 99 07 27   //    sales@hr-on.com   //  CVR: 34474540