KnowledgeSharing

HR-ONs vidensnetværk: Knowledge is power

HR-ONs vidensnetværk: Knowledge is power 1200 627 HR-ON

HR-ONs vidensnetværk: Knowledge is power

Hos HR-ON har vi fantastiske samarbejdspartnere med nyttig ekspertviden. Vi skaber og vedligeholder vores samarbejde med en stor variation af organisationer og virksomheder, som har en plads i HR-verdenen.

Se oversigten over vores samarbejdspartnere her.

Vidensdeling mellem samarbejdspartnere er en essentiel del af HR-ONs måde at arbejde på. Det hjælper med at opnå ny viden om HR-relaterede emner, som kan blive brugt i vores arbejdsliv. HR-ON har et kommende webinar om biohacking i forbindelse med trivsel, velvære og sundhed. Du kan tilmelde dig på linket nedenunder. Samtidig kan du se vores seneste webinarer om HR-ONs medarbejdermanifest og den nye whistleblowerordning. 

HR-ON’s medarbejdermanifest

Få et indblik i HR-ONs omtalte medarbejdermanifest, hvor vi deler ud af vores erfaringer, tanker og refleksioner. Yderligere svarer vi på spørgsmål, som naturligt kommer med værdibaseret selvledelse. 

Whistleblowerordningen

Den 17. december 2021 træder en ny lovgivning om beskyttelse af whistleblowere i kraft. Lever din virksomhed ikke op til whistleblowerordningen, kan I få en bødestraf. I samarbejde med Whistleblower Software og Focus Advokater bidrager webinaret med digitale værktøjer, som kan bruges til at overholde den nye lov. 

Bedre trivsel med blod, spyt og videnskab

Det næste webinar er i samarbejde med virksomheden Biowatch, som vil fortælle om, hvad vi kan lære om vores sundhed og trivsel ud fra vores blod og spyt. Biowatch vil gå i dybden med biohacking, hvor deres ekspertviden kommer i spil. Webinaret foregår d. 1. december kl 10:00.

Hvad? 

På det organisatoriske niveau hos HR-ON bliver der dagligt delt og spredt informationer både internt og eksternt.  Heriblandt arbejdsrelevante informationer, viden og erfaringer blandt medarbejdere og samarbejdspartnere. Vi tilskynder opdagelse og innovation for at udvikle vores virksomhed samt blive stærkere i samarbejde med hinanden.

Hvorfor? 

Vidensdeling skaber kollektiv viden, som HR-ONs medarbejdere og samarbejdspartnere kan udvikle og bygge videre på. Ved at udveksle viden og erfaringer med hinanden gør vi brug af hinandens vidensressourcer. Det skaber en læringskultur og et fællesskab, som tilsammen kreerer større effektivitet.

HR-ON har i samarbejde med vores partnere fået nye perspektiver på HR. Vi samarbejder med andre virksomheder, som besidder de samme værdier og har interesse for HR-feltet. Eksempelvis mangfoldighed og kandidaters potentiale. Igennem vidensdeling er der blevet belyst nye HR-relaterede emner, som har udvidet vores videnshorisont. Samtidig har nogle af vores samarbejdspartnere været med til at integrere nye produktfunktioner til vores løsning baseret på deres ekspertviden. Ved at supplere hinanden har HR-ON opnået nye vinkler og viden om HR, som har haft positiv indflydelse på vores daglige arbejdsliv og udvikling.

Hvordan? 

Internt deler de forskellige teams i HR-ON deres viden og inputs med hinanden igennem møder og samtaler. På den måde drager vi nytte af hinandens vidensressourcer med fokus på effektivitet. Igennem vidensdeling på et eksternt niveau har HR-ON i samarbejde med partnere udarbejdet webinarer og artikler, som har resulteret i forskellige vinkler af HR og virksomhedskultur. Nedenfor er der eksempler på tidligere webinarer, som er skabt i samarbejde med vores partnere.

Herunder kan du både læse om og se tidligere webinarer. Tag et kig på vores eventside for at se mere.

Skriv bedre jobannoncer med Develop Diverse

Hvordan sørger man for at tiltrække de rette kandidater til sin jobannonce? I samarbejde med Develop Diverse har dette webinar fokus på, hvordan man ved brug af inkluderende sprogbrug og effektiv publicering kan opnå en succesfuld jobannonce.

Medarbejdertrivsel i omskiftelige tider med FranklinCovey

Dette webinar gennemgår, hvordan FranklinCoveys ‘De syv gode vaner’ kan bruges som værktøj til at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejderne trives i omskiftelige tider. I samarbejde med FranklinCovey dykker vi ned i de tidsløse principper, som kan hjælpe med selvledelse og personlig udvikling.

Reboarding med work-live-stay

Du har sikkert hørt om onboarding og offboarding. Men måske ikke reboarding? Det er en essentiel proces for fastholdelse af medarbejdere i omskiftelige tider. I samarbejde med vores partner work-live-stay dykker vi ned i, hvad reboarding er, samt hvordan det skal implementeres på arbejdspladsen.

Sådan rekrutterer du med LinkedIn Premium Jobs og HR-ON med LinkedIn

Udnytter du LinkedIns fulde potentiale, når du rekrutterer? Få HR-ON og LinkedIns tips og tricks til at optimere din rekruttering. Yderligere gennemgår HR-ON, hvordan du i praksis får mest ud af mulighederne med hensyn til dine jobannoncer på LinkedIn Premium Jobs.

Digital løn og HR

Digitalisering og teknologi er en essentiel del af HR og lønsystemer. Spørgsmålet er, hvad du skal kigge efter for at opnå en praktisk løsning til din virksomhed. Få et indblik i HR-ON og Zenegys fælles løsning, som bidrager med større medarbejdertilfredshed og gør din hverdag nemmere.

Digital talentstrategi

Optimer din talentstrategi med digitale værktøjer. Når man kigger efter en kandidats potentiale, er det vigtigt at minimere betydningen af irrelevante faktorer som køn, alder og etnicitet. Få HR-ON og AONs  input på den digitale kandidatoplevelse og minimering af bias.

Casebaseret rekruttering

Vil du gerne finde din næste superstjerne med en casebaseret tilgang? Bliv klædt bedre på til at tage strategiske beslutninger med casebaseret rekruttering. Med Innoflow og HR-ONs input kan du finde en passende kandidat til jobbet.

Vil din virksomhed gerne være en del af HR-ONs samarbejdspartnere, så kontakt Rasmus Festersen.

Rasmus Festersen

CCO
rasmus.festersen@hr-on.com
+45 77 77 00 04