Løs dine HR-opgaver digitalt

HR-ON staff løser dine HR-opgaver digitalt

Løs dine HR-opgaver digitalt

Løs dine HR-opgaver digitalt 1200 628 HR-ON

Midt i den nuværende coronakrise kan det være udfordrende at løse sine sædvanlige arbejdsopgaver. Mange danske medarbejdere arbejder hjemmefra, og det betyder, at rigtig mange opgaver og møder, der plejer at foregå face-to-face pludselig skal løses digitalt. Deriblandt eksempelvis MUS, underskrivning af kontrakter med digital signatur og ansættelsessamtaler.

Heldigvis har HR-ON en række værktøjer til Remote Staff Management, som du kan gøre brug af. Alt sammen så du kan udføre dit arbejde tilnærmelsesvis lige så godt, som hvis du sad på din arbejdsplads. (Hvis man ser bort fra eventuelle børn, der skal passes, nu hvor skoler og institutioner er lukket…)

For i bund og grund kan rigtig mange HR-opgaver løses digitalt. Læs med her hvordan.

Få dit budskab hurtigt ud til mange på en gang – digitalt

En af de forholdsvist nye funktioner, som HR-ON har udviklet, er AppBuilder. Det er kort fortalt en digital løsning, der giver dine ansatte mulighed for at udfylde et MUS-skema, deltage i surveys, e-learning og meget mere. Med andre ord kan du designe dit digitale budskab til lige præcis den anledning du har brug for og sende det ud på mobil og web. Samtidig kan du bede modtagerne indtaste de oplysninger, du måtte have brug for.

I disse coronatider har mange brug for at sende nye informationer ud til medarbejderne. Og til det formål kan du bruge AppBuilderen. Gør for eksempel dine ansatte opmærksom på, hvordan de kan gribe en ny rolle an – altså en form for pre- eller onboarding. Kun fantasien sætter grænser.

AppBuilderen er en meget brugervenlig feature, og du behøver ikke særlige it-kompetencer for at bruge den.

Læs også: Onboarding: Sådan sikrer du en god opstart

Herunder ses et par eksempler på, hvordan HR-ON har brugt AppBuilder til arrangementer:

Appbuilder

Hold jobsamtalen online

Derudover giver HR-ON nu sine kunder mulighed for at holde online jobsamtaler. HR-ONs udviklere har lavet en platform, så du kan holde jobsamtale direkte i din browser.

Det fungerer meget nemt: Du skal blot sætte flueben ved online videosamtale, når du indkalder en kandidat til samtale. Dernæst får kandidaten en mail med indkaldelsen inklusiv et link til samtalen.

Læs mere her: HR-ON lancerer ny feature: Hold jobsamtalen online – direkte i din browser

Og hvis det kommer dertil, at der er tale om en ansættelse, så husk at HR-ON Recruit understøtter muligheden for at underskrive kontrakter med digital signatur. Det kan være ansættelseskontrakter eller andre dokumenter, der behøver underskrifter. Læs mere her: Underskriv kontrakter med NemID direkte i HR-ON Recruit.

Kontakt HR-ON hvis du har spørgsmål eller har brug for tips.

Læs også: Er din virksomhed ramt af Coronakrisen? Få hjælp af nyt HR-beredskab