Underskriv ansættelseskontrakter med NemID direkte i HR-ON Recruit

Digital signatur med Nem-ID

Underskriv ansættelseskontrakter med NemID direkte i HR-ON Recruit

Underskriv ansættelseskontrakter med NemID direkte i HR-ON Recruit 940 627 HR-ON

Med HR-ON Recruit kan du og kandidaten underskrive ansættelseskontrakter med Nem-ID. Det betyder, at du blot skal uploade en kontrakt, sende et link til den kandidat, du vil ansætte, hvorefter kandidaten kan underskrive kontrakten med digital signatur. Alt sammen sikkert og via nettet.

Da HR-ON udelukkende er cloud-baseret betyder dette, at du kan lave en juridisk bindende kontrakt fra en hvilken som helst internetforbindelse.

Systemet kan i princippet også bruges til andre former for kontrakter, hvis du har behov for at få underskrevet fortrolighedsklausuler eller andet i forbindelse med din rekruttering.

Enkelt og hurtigt

Når du skal have underskrevet en ansættelseskontrakt, skal du gå ind via dine jobannoncer og vælge den pågældende kandidat.

Der vil der nu ligge et link til digital signatur. Her uploader du kontrakten, vælger den relevante underskriver fra din virksomhed og sender kontrakten. Kandidaten modtager dernæst en mail med instruktioner til at skrive under, hvorefter han/hun følger den almindelige NemID-procedure.

Gratis feature

Såfremt din virksomhed i forvejen bruger digital signatur via Penneo, vil denne profil kunne genbruges i HR-ON.

For at få din konto i HR-ON Recruit sat op til digital signatur, skal du kontakte HR-ON Support. Det er en gratis feature at få aktiveret og anvende.

Kontakt HR-ON på telefon 71 99 07 66 eller support@hr-on.com

Fill out the information and we will contact you as soon as possible.

FÅ EN GRATIS DEMO

Lad os ringe dig op og aftale en uforpligtende demonstration.

HR-ON Logo
OM HR-ON

HR-ON er en cloudbaseret programpakke, der gør jeres HR-arbejde lettere, sjovere og ikke mindst meget mere effektivt. Kort fortalt får I styr på hvem, der skal gøre hvad og hvornår. Samtidig har I overblik over, at det rent faktisk også bliver gjort.

Børsens Gazelle pris 2018
Børsen Gazelle pris 2019
Charter mangfoldighed
ISA

Østre Stationsvej 27, 3   //  DK-5000 Odense C   //  +45 71 99 07 27   //    sales@hr-on.com   //  CVR: 34474540