Zenegy

Digital løn og HR

HR-ON og Zenegy Danmark ApS er gået sammen om en fælles løsning og integration, der med simple automatiseringer, giver nemmere arbejdsgange og større medarbejdertilfredshed. Du får et indblik i, hvad det i praksis kan betyde for din organisation.

Vi er Zenegy – en ny generation af lønsystemer

Zenegy baner vejen for en helt ny generation af lønsystemer. Vi gør op med det klassiske løn-set up og tilbyder et digitalt, brugervenligt og fleksibelt lønsystem.

Du har altid Zenegy lige ved hånden – uanset om det er på web eller mobil.

Hvem er Zenegy

Zenegy er tech – helt ind til kernen. Vi er passioneret om løn og teknologi, og har kombineret det i et moderne løn- og HR system. Systemet er bygget op om et digitalt mindset, med ønske om mere frihed og nytænkning af de gammeldags metoder.

Vores brugervenlige system automatiserer og optimerer virksomheders manuelle arbejdsopgaver – så du kan fokusere på de mere forretningsorienterede og værdiskabende opgaver i dagligdagen.

Vores værdier er fundamentet for alt hvad vi gør. Vi har dedikeret vores arbejde til at sætte en helt ny standard for løn, med målet om at revolutionere de fastlåste processer og skabe mere gennemsigtighed og fleksibilitet.

Vil du vide mere?

For generelle spørgsmål kontakt:

CEO Ali Cevik

Ali E. Cevik

CEO
ali.cevik@hr-on.com
+45 71 99 07 65

CTO Christian Hansen

Christian Hansen

CTO
christian.hansen@hr-on.com
+45 71 99 07 27