Zenegy og HR-ON

Zenegy og HR-ON 1920 960 HR-ON
Zenegy og HR-ONs samarbejde til HR træfpunkt

Zenegy

Zenegy er tech – helt ind til kernen. Vi er passioneret om løn og teknologi, og har kombineret det i et moderne løn- og HR system. Systemet er bygget op om et digitalt mindset, med ønske om mere frihed og nytænkning af de gammeldags metoder. Vores brugervenlige system automatiserer og optimerer virksomheders manuelle arbejdsopgaver – så du kan fokusere på de mere forretningsorienterede og værdiskabende opgaver i dagligdagen.

HR-ON

HR-ON er en HR og rekutteringsløsning, hvor du får en smart og fleksibel HR platform til alle dine behov. HR-ON er en cloudbaseret programpakke, der gør jeres HR-arbejde lettere, sjovere og ikke mindst meget mere effektivt. Kort fortalt får I styr på hvem, der skal gøre hvad og hvornår. Samtidig har I overblik over, at det rent faktisk også bliver gjort. Med HR-ON får du dynamiske og intuitive værktøjer, designet til at gøre din hverdag lettere, hvis du arbejder inden for HR.

Boost medarbejdertilfredsheden med Zenegy og HR-ON

Mere digitalisering skaber overblik og kan være med til at øge produktiviteten og medarbejdertilfredsheden. Med åbne API systemer kan data og informationer frit flyde mellem forskellige platforme. Dette betyder at du får langt flere muligheder for at tilpasse vores løn og HR systemer, til lige netop din virksomheds behov.

Træfpunkt HR 2021

Den 22. og 23. september kan du møde Zenegy og HR-ON på Dansk HR’s messe i Øksnehallen. Teknologi og digitalisering er et vigtigt omdrejningspunkt for nutidens HR- og lønsystemer. Her kan du høre mere om hvad man skal man kigge efter, når man træffer beslutningen om at digitalisere løn og personaleprocesser i virksomheden og fordelene ved at have et åbent API.

Både Zenegy og HR-ON har et åbent API, og i bund og grund betyder det at to systemer er i stand til at “tale samme sprog” og udveksle informationer med hinanden, hvilket gør det nemt at udvikle en integration mellem to virksomheder. Kom forbi og bliv klogere på hvad et åbent API er og hvad det i praksis kan betyde for din organisation.

Zenegy og HR-ONs messestand

Find os på messen

Du finder os på stand nr: 102-104 og 118-120. Kom forbi til en snak om digitalisering af fremtidens HR og lønsystemer.

Du kan også:

 • Vinde en IPad
 • Smage vores ap(is)
 • Nyde et koldt glas rosé

Hør vores oplæg på Speakers Corner

Torsdag den 23. september kl. 11:50-12:10 finder du os på Speakers Corner.
Her kan du møde Mark Parrish, Head of Business Development, Zenegy og Rasmus Festersen CCO, HR-ON.
Sammen vil de fortælle meget mere omkring digitaliseringen af HR og lønsystemer, fordelene ved et åbent API
og hvilken betydning dette kan have for din virksomhed.

Træfpunkt logo 2.0

Tilmeld dig Træfpunkt HR!

Onsdag den 22. og torsdag den 23. septemberafholder Dansk HR Danmarks største HR messe. Her kan du blive inspireret og opdateret på de nyeste tendenser inden for HR og ledelse. Det er gratis at deltage fysisk i messen, du skal bare tilmelde dig inden du møder op.

Læs mere om Træfpunkt HR og tilmeld dig.

Tilmeld dig Træfpunkt HR!

Onsdag den 22. og torsdag den 23. septemberafholder Dansk HR Danmarks største HR messe. Her kan du blive inspireret og opdateret på de nyeste tendenser inden for HR og ledelse. Det er gratis at deltage fysisk i messen, du skal bare tilmelde dig inden du møder op.

Læs mere om Træfpunkt HR og tilmeld dig.

Træfpunkt logo 2.0

Paneldiskussion og programoversigt

Onsdag den 22. september kl. 09:05-09:30 deltager Zenegy i paneldiskussionen “HR-systemer /IT-løsninger og apps. Du kan overvære debatten på Aktivitetsscenen, og efterfølgende har du mulighed for at stille spørgsmål til alle deltagere i paneldiskussionen.

Se hele programmet for Træfpunkt HR her

Fill out the information and we will contact you as soon as possible.

  FÅ EN GRATIS DEMO

  Lad os ringe dig op og aftale en uforpligtende demonstration.

  OM HR-ON

  HR-ON er en cloudbaseret programpakke, der gør jeres HR-arbejde lettere, sjovere og ikke mindst meget mere effektivt. Kort fortalt får I styr på hvem, der skal gøre hvad og hvornår. Samtidig har I overblik over, at det rent faktisk også bliver gjort.

  Charter mangfoldighed
  ISA

  Østre Stationsvej 27, 3   //  DK-5000 Odense C   //  +45 71 99 07 27   //    sales@hr-on.com   //  CVR: 34474540