HR-ON får stor rolle på Nordeuropas største HR-techkonference

HR-ON får stor rolle på Nordeuropas største HR-techkonference 1200 628 HR-ON

HR-ON får stor rolle på Nordeuropas største HR-techkonference

HR-ON får en stor rolle på HRtechx. Og faktisk på flere fronter, når Nordeuropas største HR-techkonference finder sted. HRtechX 2021 løber af stablen den 4. november, og har til formål at samle HR-eksperter og ledere, samt nogle af Europas mest indflydelsesrige speakers inden for den digitale verden af HR.

Konferencen har til formål at gøre virksomheders HR-afdeling og ledelse klar til en digital fremtid ved at dele viden om de nyeste perspektiver og fremtidens trends indenfor HR-teknologi. Listen af speakers vil bestå af nogle af de mest indflydelsesrige eksperter inden for HR-tech.

Konferencen sætter fokus på flere aktuelle kerneområder inden for HR. Og blandt andet derfor er HR-ON fuldt engageret i HRtechX, der er en inspirationskilde og et udstillingsvindue i den digitale verden indenfor HR.

Derudover er Ali E. Cevik, CEO i HR-ON, keynote speaker til konferencen sammen med andre HR-tech eksperter fra Microsoft, IKEA, LEGO og mange flere. Denne mulighed bruger han til at sætte fokus på de værdier, der kendetegner HR-ON; nemlig mangfoldighed og værdibaseret ledelse.

Kunstig intelligens og Virtual Reality i rekruttering.

Virtual Reality, Mixed Reality og AI vil i fremtiden være en del af den måde, som vi både handler og tænker rekruttering på og den verserende corona-krise har i endnu højere grad sat fokus på muligheden for at rekruttere virtuelt.  CTO hos HR-ON, Christian Hansen deltager i paneldebatten “How technology is reshaping company culture and working conditions.” Christian former og reflekterer over udviklingen med teknologiske hjælpemidler, der efter Christians  overbevisning vil genskabe og gentænke den måde vi rekrutterer på. Hør Christians tanker omkring, hvordan HR-ON imødekommer fremtiden, og hvordan teknologien giver helt nye og usete muligheder.

Mere information kommer snart!

Detaljer om konferencen og HR-ONs specifikke bidrag er ved at blive færdiggjort. Så hold øje med vores LinkedIn for mere information. 

Tilmeld dig, se program og meget mere på HRtechX.com

HR-ON har tidligere deltaget på konferencen. Læs mere her.