HR-ON får stor rolle på Nordeuropas største HR-techkonference

HRtechX og HR-ON

HR-ON får stor rolle på Nordeuropas største HR-techkonference

HR-ON får stor rolle på Nordeuropas største HR-techkonference 1200 628 HR-ON

HR-ON får en stor rolle på HRtechx. Og faktisk på flere fronter, når Nordeuropas største HR-techkonference finder sted. HRtechX 2020 løber af stablen den 9. september med det formål at gøre HR-folk klar til at forberede deres virksomhed og de ansatte på en digital fremtid. Konferencen var oprindeligt fastsat til maj, men situationen med Corona har altså udskudt arrangementet til foreløbigt september.

Konferencen sætter fokus på flere aktuelle kerneområder inden for HR. Og blandt andet derfor er HR-ON fuldt engageret i HRtechx, der er en inspirationskilde og et udstillingsvindue i den digitale verden indenfor HR.

Derudover er Ali E. Cevik, CEO i HR-ON, keynote speaker til konferencen. Den mulighed bruger han til at sætte fokus på de værdier, der kendetegner HR-ON; nemlig mangfoldighed og værdibaseret ledelse.

Keynote speaker

Kunstig intelligens og Virtual Reality i rekruttering.

Virtual Reality, Mixed Reality og AI vil i fremtiden være en del af den måde, som vi både handler og tænker rekruttering på og den verserende corona-krise har i endnu højere grad sat fokus på muligheden for at rekruttere virtuelt.  CTO hos HR-ON, Christian Hansen deltager i paneldebatten “How technology is reshaping company culture and working conditions.” Christian Hansen former og reflekterer over udviklingen med teknologiske hjælpemidler, der efter Christians Hansens overbevisning vil genskabe og gentænke den måde vi rekrutterer på. Hør Christians Hansens tanker omkring, hvordan HR-ON imødekommer fremtiden, og hvordan technologien giver helt nye og usete muligheder.

HR-ON besidder allerede en del know how omkring det at rekruttere virtuelt og efterkom lynhurtigt behovet for en online-jobsamtale funktion i HR-ON Recruit, da corona-krisen brød ud. Allerede på første dagen blev mere end 1.200 kandidater indkaldt gennem denne funktion.

HR-ON har tidligere skrevet om AI:

Læs også: Kunstig intelligens: Robotter finder dine topkandidater

Læs også: Trumfer fodbold sex?

Læs ogsåHR-ON lancerer online-jobsamtaler

Fremviser ny unik feature

På konferencen vil HR-ON også demonstrere nogle af de muligheder, som værktøjerne i HR-ON giver brugerne, når HR bliver digitalt og mobilbaseret.

HR-ONs CCO, Rasmus Festersen, præsenterer en af it-virksomhedens nyeste og meget populære features: AppBuilder. En funktion der gør det muligt for HR-ONs kunder at lave en app til lige det formål, de har behov for. Det kan for eksempel være i forbindelse med preboarding, MUS eller en medarbejdertilfredshedsundersøgelse. AppBuilderen er designet til mange tænkelige formål indenfor HR.

AppBuilder bruges af de af it-virksomhedens kunder, der bruger HR-systemet HR-ON Staff. Læs mere her.

Tilmeld dig, se program og meget mere på HRtechX.com

HR-ON har tidligere deltaget på konferencen. Læs mere her.