Webinar: Reboarding – få råd og inspiration til fastholdelse af dine medarbejdere

Webinar: Reboarding – få råd og inspiration til fastholdelse af dine medarbejdere 1200 628 HR-ON

Reboarding – få råd og inspiration til fastholdelse af dine medarbejdere.


Talere:
Iben Arvad Hansen, Christian Tvede & Rasmus Festersen

I en tid, hvor zoom-møder, hjemmearbejdsplads og social sult har været, er det nu for mange medarbejdere tid til at vende fysisk tilbage til en arbejdsplads i forandring.

Undervurder ikke betydningen af de refleksioner og prioriteter, der kan have ændret sig hos dine medarbejdere efter længere tid væk fra arbejdspladsen. Invester i at reboarde dem, som var de nye medarbejdere, hvis du vil fastholde dem. Måske din arbejdsplads også har ændret sig?

Hør med, når Iben Aarvad Hansen, direktør i work-live-stay giver råd og inspiration til, hvordan man med simple virkemidler sikrer en god tilbagevenden for dine medarbejdere, når de er tilbage på en arbejdsplads i et arbejdsmarked i forandring.

Rasmus Festersen fra HR-ON vil vejlede om, hvordan digitale hjælpemidler kan hjælpe dine medarbejderes reboarding godt på vej med digitale muligheder.

Sidst vil Christian Tvede fra People, Love & Culture hos Umbraco dele, hvordan den odenseanske, men globale tech-virksomhed, Umbraco har gjort det nye arbejdsmarked efter Covid-19 til en konkurrencefordel.

Se webinaret herunder 👇