OBs sponsorer på besøg hos HR-ON

NetOB event hos HR-ON

OBs sponsorer på besøg hos HR-ON

OBs sponsorer på besøg hos HR-ON 1225 641 HR-ON

OBs sponsorer var for nylig på besøg hos HR-ON. HR-ON er stolt sponsor af Odenses superligaklub, OB. Og netværket var tirsdag inviteret indenfor til netværk, hygge og fremvisning af virksomheden HR-ON.

Fremmødet var stort og humøret højt, da ca. 120 glade OB-sponsorer satte sig til rette biografsalen hos HR-ONs naboer fra Nordisk Film.

Selvom HR-ON i august flyttede til nye større lokaler med hertilhørende konferencerum var det overvældende fremmøde årsagen til at dele af tirsdagens arrangement måtte trække i de filmiske omgivelser. HR-ON havde derfor taget både video, lyd og lyseffekter i brug for at give publikum en god oplevelse.

Allerede kl. 07.20 stod de første deltagere klar til kaffe, morgenbrød og ikke mindst netværk i HR-ONs konferencerum, der i dagens anledning blev brugt som morgenmadscafé.

Efter den hyggelige morgenmad trak gæsterne i biografsalen, hvor sponsorkonsulent, Frank Andersen, bød velkommen og informerede om nye sponsorer i OB. Frank Andersen annoncerede også OBs nye engagement i start-ups, hvor HR-ON blev nævnt som en skabelon og et eksempel på en succesfuld virksomhed, der har drevet det længere end blot start up.

HR-ON blev til i 2012 og har i 2020 ca. 40 medarbejdere og 300 kunder i nationale, internationale og offentlige organisationer.

Rasmus Festersen til NetOB evenr

Fra fodboldspiller til it-branchen

HR-ONs PR-og Kommunikationsdirektør, Rasmus Festersen, der til arrangementet holdt et oplæg, har en fortid som professionel fodboldspiller i netop OB. Fortællingen og transitionen fra fodboldspiller til it-branchen indledte oplægget, hvis hovedformål var at informere publikum om, hvem HR-ON er, og hvad HR-ON tilbyder.

Rasmus Festersen og CEO, Ali E. Cevik fortalte om, hvordan softwarevirksomheden ved hjælp af brugervenlige og innovative platforme er gået fra start up til etableret virksomhed. Opskriften på succesen er ifølge Festersen og Cevik en værdibaseret tilgang til software og ikke mindst dynamikken i at udvikle i Odense, så man bevarer nærheden til udviklerne.

Dette så deltagerne på egen hånd, da OBs sponsorer fik rundvisning på besøg på kontoret, hvor HR-ON holder til.

Se video og billeder fra arrangementet her:

Artiklen fortsætter under billederne

Smadremanden eller Mourinho?

Det er tradition til OBs netværksmorgenmøder, at der udover det faglige indhold også indgår en form for konkurrence eller gimmick. Det indgik derfor også, da OBs sponsorer var på besøg hos HR-ON.

I anledningen havde HR-ON allieret sig med OBs salgschef, Claus Madsen, der i et skævt og sjovt videoklip bad sponsorerne om deres input til en ny sponsorkonsulent. 

Den fornøjelige gimmick blev løst gennem HR-ONs værktøj AppBuilder, der er en del af HR-ON Staff. Her kunne samtlige deltagere komme med deres bud på, hvilken profil de ønskede som ny sponsorkonsulent. 

Profilen blev skæv, og se hvem der matchede bedst i den fiktive CV-database her: