HR-ON mødte talenterne på Tinderbox

hr-on day to day

HR-ON mødte talenterne på Tinderbox

HR-ON mødte talenterne på Tinderbox 4032 3024 HR-ON

Årets Tinderbox dannede fredag ramme om årets Tech Talent-arrangement, hvor 40 unge talenter kunne mødes med mulige arbejdsgivere. Vi var med sammen med ni andre toneangivende virksomheder.

Talenterne sad i grupper på to til fire ved hver deres bord i Pasfalls VIP-lounge, og så gik virksomhedernes repræsentanter fra bord til bord. Det var talenternes dag, så virksomhederne skulle komme til dem. Hver lille “speeddate” varede 20 minutter, og så var det videre til næste bord. Ved tre af bordene var det talenter med udenlandsk baggrund, så her foregik samtalerne på engelsk.

Undervejs lagde Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel vejen forbi med en inspirationstale til talenter og virksomheder og bagefter fik alle en netværksrundvisning, hvor talenterne og deres mulige kommende arbejdsgivere kunne følge op på deres samtale tidligere på dagen.

De øvrige ni virksomheder var Inwatec, Lorenz, TV 2, Esoft, Ordbogen.com , Jysk Fynske Medier, Hesehus,  Aviation Cloud og House of Code.

Fill out the information and we will contact you as soon as possible.

FÅ EN GRATIS DEMO

Lad os ringe dig op og aftale en uforpligtende demonstration.

HR-ON Logo
OM HR-ON

HR-ON er en cloudbaseret programpakke, der gør jeres HR-arbejde lettere, sjovere og ikke mindst meget mere effektivt. Kort fortalt får I styr på hvem, der skal gøre hvad og hvornår. Samtidig har I overblik over, at det rent faktisk også bliver gjort.

Børsens Gazelle pris 2018
Børsen Gazelle pris 2019
Charter mangfoldighed
ISA

Østre Stationsvej 27, 3   //  DK-5000 Odense C   //  +45 71 99 07 27   //    sales@hr-on.com   //  CVR: 34474540