trivselskalender 2023

2023 Well-being Kalender

2023 Well-being Kalender 1200 628 HR-ON

Trivselskalender 2023: trivsel på arbejdspladsen året rundt

Googler du ‘medarbejdertrivsel’, bliver du præsenteret for snesevis af artikler og undersøgelser, der understreger, hvor vigtigt medarbejdertrivsel er. 2022 har i dén grad haft sit fokus på trivsel, og intet tyder på, at den udfordring bliver mindre relevant i 2023.

Tværtimod. Medarbejdertrivsel bliver et af de helt store emner i det nye år og med rette: fremtidens arbejdsmarked byder på nye fokusområder. Dette skyldes bl.a. også, at Generation Z indtager arbejdsmarkedet med hastige skridt. Og med dem kommer nye krav til arbejdspladserne. Det betyder dog ikke, at det kun er iGen-generationen, der vil have trivsel på dagsordenen. Work-life balance er for manges vedkommende relevant eller enda en udfordring, og tanken om, at arbejde er ens liv, holder ikke længere. 

“Men hvad skal jeg gøre?” tænker du nok. Det du kan gøre, er at introducere en såkaldt Trivselskalender til dine medarbejdere for 2023. Sådan en kalender har trivsel i fokus. Men trivsel er ikke kun én bestemt ting. Trivsel kan opnås på forskellige måder. 

Vi har lavet en Trivselskalender 2023, som du kan bruge på jobbet. 12 måneder, 12 emner og ugentlige opgaver som kan klares ved siden af ens eksisterende arbejde. 

Du kan følge vores kalender til punkt og prikke, eller følge måneder og emner, som du finder relevant. Om kalenderen ene og alene kan styrke trivslen på jobbet, er måske at sætte forventningerne højt. Ikke desto mindre kan kalenderen være en hjælp og støtte, som kan være med til at få fokus på medarbejdertrivsel hele året rundt.