HR-ONs CEO, Ali Cevik, er inviteret til Japan for at tale om digitalisering inden for HR.

HR-ON inviteret til Tokyo: Japan vil lære om digitalisering inden for HR

HR-ON inviteret til Tokyo: Japan vil lære om digitalisering inden for HR 2560 1707 HR-ON

HR-ON inviteret til Tokyo: Japan vil lære om digitalisering inden for HR

Det er med digitalisering på programmet, at HR-ONs CEO, Ali Cevik, er inviteret til Tokyo sammen med digitaliserings- og ligestillingsministeren. På turen får Ali Cevik også mulighed for at præsentere, hvordan HR-ON drives med værdibaseret selvledelse i et møde med organisationen Corporate Rebels.

“Vi har i 12 år hjulpet danske offentlige virksomheder, regioner og kommuner med digitalisering, så det giver os mulighed for at dele ud af erfaringer og viden, men det giver os også mulighed for at blive inspireret af, hvordan man gør i Japan og at styrke vores relationer med vores japanske kunder og partnere i Japan,” siger Ali Cevik.

Det er Japans interesse og stigende behov for at arbejde mere digitalt i både private virksomheder og i det offentlige, der åbner dørene for danske virksomheder som HR-ON. Men foruden det digitale islæt, er det japanske visit også en god anledning for Ali Cevik til at fortælle, hvordan virksomheden med hovedkontor i Odense drives i det daglige.

“Japan er for os et strategisk vigtigt sted, for det er et digitaliseret land, hvor man kommer geografisk fjernt fra Europa. Samtidig er HR en disciplin hvad enten du er i DK eller i en tidszone 8-9 timer væk fra Danmark, så er HR HR,” siger Ali Cevik.

Book en gratis demo og prøv HR-ON Staff

Programmet i Japan

Den 17. april kl. 17.30: “Ginto Asia” arrangement

Den 22. april kl. 15.30-18.20: Seminar på Den Kongelige Danske Ambassade i Japan: Dansk Digital Strategi og Offentlig Digitalisering

  • Kl. 17.25: Ali Cevik, CEO i HR-ON, holder foredrag om “Hvordan man optimerer medarbejderens livscyklus fra rekruttering til oplæring og engagement i et sikkert og digitalt miljø”
  • Kl. 17.55: Keynote tale fra den danske digitaliserings- og ligestillingsminister, Marie Bjerre
  • Læs mere her

Den 23. april kl. 12.45-15: Forretningsforum for Bæredygtighed – Rundbordsdiskussion om ligestilling

Den 24. april kl. 12-14: “Robert Walters” arrangement

Den 25. april: Et besøg hos den globale, banebrydende organisation Corporate Rebels

Den 25. april kl. 17.30-19.30: “Nordic Next” arrangement med Marie Bjerre, den danske digitaliserings- og ligestillingsminister samt Nordic Chambers

Samme behov på tværs af forskellige kulturer

HR-ON er en virksomhed, der drives med udgangspunkt i værdibaseret selvledelse, og det er en måde at drive virksomhed på, som er nyt for de fleste – uanset om nationaliteten er dansk, japansk eller noget helt tredje.

Konkret betyder det, at HR-ON for længst har vinket farvel til faste mødetider. Det gør, at medarbejderne har frie arbejdstider og selv planlægger arbejdsdagen i samarbejde med kollegerne i de enkelte teams. Det samme gælder, når det kommer til at afholde ferie og barsel. Dertil er der ubegrænset antal barns sygedage.

På kontoret i Odense er medarbejderne i HR-ON med til at definere de arbejdsmæssige værdier. Foto: Jonas Normann

Hos den odenseanske virksomhed HR-ON er der såkaldt værdibaseret selvledelse. Det betyder, at det er værdier som tillid, dialog og myndiggørelse, der hersker, frem for kontrol, hierarki og ordrer. Foto: Jonas Normann

Og det er en model, som Ali Cevik håber kan sætte tankerne i gang blandt de virksomheder, han skal holde oplæg for i Tokyo:

“Mennesker er mennesker, uanset hvor vi er i verden, og behovet for at udvikle, skabe og motivere gode rammer for mennesker er det samme, uanset hvor man er i verden. Selvom kulturen er vidt forskellig, så er behovet det samme. Derfor vil tilgangene være forskellige, så måden det kan hjælpe japanerne på vil være, at de kan se nogle muligheder for, hvordan det er lykkes os at skabe et arbejdsfællesskab, hvor det ikke er regler og stringente rammer og straf og den slags, der er styrende, men hvor det er relationer og tillid, der er det basale,” siger Ali Cevik og tilføjer:

“Jeg har slet ikke nogen ambitioner om at belære japanerne, om hvordan man gør. Men jeg tænker, at de kan lade sig inspirere af, hvordan vi gør, og derfra kan de finde deres egen vej.”

Med StaffBuddy kan du lave daglige pulsmålinger.

Disse aktører deltager

FAQ: Hvad er formålet med, at HR-ON befinder sig i Japan?

  • Når HR-ON er inviteret til Japan, er det blandt andet for at tale om digitalisering inden for HR og rekruttering, som flere japanske virksomheder – private som offentlige – efterspørger at lære mere om.

  • HR-ON har partnere og kunder i Japan, og med et besøg til Tokyo påpeger HR-ONs CEO, at relationen til disse kan styrkes. Samtidig er Japan et strategisk vigtigt sted for HR-ON at være.

  • HR-ON udvikler digitale værktøjer til HR inden for både rekruttering og personaleadministration til gavn for brugere over hele verden – også brugere i Japan. Det kan være værktøjer til at oprette jobopslag og sende ud til de rette kanaler, finde den rigtige kandidat, onboarde og offboarde medarbejdere samt afholde MUS og meget mere.

  • Hos HR-ON har medarbejderne frihed til at styre deres arbejdsliv. Det kalder vi for værdibaseret selvledelse, og det er en del af en global bevægelse som en moderne måde at drive virksomhed på, hvilket der også er interesse for at høre om blandt virksomheder i Japan.