En samlet app-løsning til HR og virksomheden: Mød StaffBuddy

En samlet app-løsning til HR og virksomheden: Mød StaffBuddy 1000 523 HR-ON

En samlet app-løsning til HR og virksomheden: Mød StaffBuddy

En app der kan håndtere alt, lige fra tidsregistrering, pulsmålinger til opdatering af stamdata, registrering af ferie og fravær og meget mere. 

HR-ONs app, StaffBuddy er udviklet til at understøtte din HR-afdeling, og samtidig gøre det nemt for dine medarbejdere at håndtere hele HR-pakkens mange arbejdsområder.

Sidder du med HR-opgaverne kan StaffBuddy være behjælpelig med:

  • Tidsregistrering 
  • Udsendelse af pulsmålinger 
  • Udsendelse af engagements 
  • Oversigt over ferie og fravær
  • Deling af nyheder på opslagstavlen

StaffBuddy-appen er et tilkøb til vores HR-system, HR-ON Staff, hvilket betyder, at både app og system arbejder sammen. Du slipper altså for at opdatere forskellige systemer, da alt er samlet under ét. 

Vores nuværende kunder strækker sig lige fra små til store virksomheder, offentlige, private og NGO’er. HR-ON er både på den nationale og internationale marked, og vores system understøttes på dansk, engelsk, tysk, spansk, fransk og japansk.

Og hvad mener vi med en løsning til HR og virksomheden?

Jo, appen er nemlig til alle medarbejdere. Både til medarbejderen i HR, der skal stå for eksempelvis oprettelsen og udsendelsen af engagenments, men også til medarbejderen som bruger appen til at besvare engagements, og som holder sig opdateret med virksomhedens nyheder. 

Vil du vide mere om StaffBuddy og vores HR-system? Så book en demo med vores salgskonsulenter i dag, eller benyt vores prisberegner, så du kan få en pris til din virksomhed. 

med stafbuddy appen får i virksomheden lige i lommen

FAQ: Hvad er StaffBuddy fra HR-ON?

  • StaffBuddy er en medarbejderapp fra HR-ON som andre virksomheder kan bruge. 

  • StaffBuddy medarbejderappen er et tilkøb til vores HR-system, HR-ON Staff, og disse to arbejder sammen. Eksempelvis kan man oprette en pulsmåling i HR-ON Staff og derefter sende den ud i StaffBuddy.

  • StaffBuddy er tiltænkt til hele virksomheden, både for dig der sidder i HR, og til medarbejderne som modtager information og andet fra HR. På den måde er hele virksomheden forbundet.

  • Med StaffBuddy og HR-ON Staff kan man bl.a. registrere arbejdstid, sende pulsmålinger, tilgå profildata og dokumenter, få oversigt over ferie og fravær, dele nyheder på opslagstavlen og mere.