Events

Altid med fingeren på pulsen.

Hvad enten det handler om GDPR, mangfoldighed, værdibaseret ledelse eller LinkedIn, så har vores arrangementer det til fælles, at man går klogere og inspireret derfra.

Webinars

Her finder du information om vores webinars og events

Netværk og vidensdeling

På vores hovedkontor i Odense arbejder over 40 dedikerede og fantastiske medarbejdere. Der er også et stort konferencerum, hvor vi ofte inviterer indenfor. Her får vores samarbejdspartnere mulighed for at netværke og dele ud af deres viden, ligesom vi også selv formidler noget af den know-how, som vi får gennem vores HR-platforme.

Konferencer & Events

Her finder du information om konferecer og events vi afholder og deltager i.

HRtechX Conference 2021

HRtechX er den største HR-tech konference i Nordeuropa. I 2021 var HR-ON premium sponsor for begivenheden i København, som bragte førende HR-fagfolk sammen.

HR-ON’s CEO og grundlægger, Ali E. Cevik, gav en inspirerende keynote speech, der fokuserede på HR-ON’s medarbejdermanifest og værdibaseret ledelsestilgang, som har tiltrukket meget medieopmærksomhed på det seneste. Derudover fik COO Rasmus Festersen og CSO Daniel Sørensen selskab på scenen af vores kunde og partner Umbraco til en casepræsentation. Yderligere deltog CCO Christian Hansen i en paneldebat om at benytte ´People analytics´ til at personliggøre kandidatoplevelsen.

LinkedIn seminar

Benjamin Runggaldier fra LinkedIn, kom hele vejen fra Stockholm i Sverige for at sprede guldkorn om den enorme karriereplatform.

Det var et tilløbsstykke uden lige i HR-ONs syv år lange historie, da it-virksomheden holdt seminar med LinkedIn. Over 80 deltagere trådte ind i HR-ONs nye kontorlokaler, som blandt andet bød på et nyetableret konferencelokale med tilstødende køkken, hvor deltagerne forsynede sig med friskbrygget kaffe og rundstykker.

Inspirerende og lærerig Lederlounge

“Mangfoldighed og de forskellige øjne og input, som det giver, er en grundsten i HR-ONs succes,” udtalte virksomhedens CEO, Ali E. Cevik.

Det var en inspirerende og lærerig Lederlounge hos HR-ON, da omkring 45 ledere og særligt indbudte besøgte HR-ONs hovedkontor på Odense Banegård Center torsdag aften. Det var blandt andet for at blive inspireret af, hvordan mangfoldighed skaber værdi og innovation for virksomheder.

Du finder os i hjertet af Odense

HR-ONs hovedkvarter ligger på Odense Banegård Center. Du kan stort set køre bil lige til døren, og togene holder tre etager under os.
En central placering i hjertet af Odense – midt i Danmark.

Kontakt os

  Fill out the information and we will contact you as soon as possible.

   FÅ EN GRATIS DEMO

   Lad os ringe dig op og aftale en uforpligtende demonstration.

   OM HR-ON

   HR-ON er en cloudbaseret programpakke, der gør jeres HR-arbejde lettere, sjovere og ikke mindst meget mere effektivt. Kort fortalt får I styr på hvem, der skal gøre hvad og hvornår. Samtidig har I overblik over, at det rent faktisk også bliver gjort.

   Charter mangfoldighed
   ISA

   Østre Stationsvej 27, 3   //  DK-5000 Odense C   //  +45 71 99 07 27   //    sales@hr-on.com   //  CVR: 34474540