Events

Altid med fingeren på pulsen

Webinars

Her finder du information om vores kommende webinars og events.

Ekstern rekruttering med Jesper Laurholt
Live Event – Få succes med ekstern rekruttering 1200 628 HR-ON

Live Event – Få succes med ekstern rekruttering

Få succes med ekstern rekruttering! Dato: 3/2 kl. 10-11 Platform: Demio Talere: Jesper Laurholt & Lisbeth Chawes HR-ON har taget initiativ til en webinarrække med…

read more
Webinar – Få værdi af casebaseret rekruttering 1200 628 HR-ON

Webinar – Få værdi af casebaseret rekruttering

Find din næste superstjerne med en case! Dato: 27/1 kl. 10-11 Platform: Demio Talere: Christian Hansen og Nicklas Pyrdol Vil du gerne finde din næste…

read more
Webinar – Digital løn og HR med Zenegy og HR-ON 1200 627 HR-ON

Webinar – Digital løn og HR med Zenegy og HR-ON

Digitaliser dine HR- og lønsystemer! Dato: 11/2 kl. 10-11 Platform: Demio Talere: Mark Parrish, Lisbeth Chawes & Rasmus Festersen Teknologi og digitalisering er et vigtigt…

read more

Netværk og vidensdeling

På vores hovedkontor i Odense arbejder over 40 dedikerede og fantastiske medarbejdere. Der er også et stort konferencerum, hvor vi ofte inviterer indenfor. Her får vores samarbejdspartnere mulighed for at netværke og dele ud af deres viden, ligesom vi også selv formidler noget af den know-how, som vi får gennem vores HR-platforme.

Hvad enten det handler om GDPR, mangfoldighed, værdibaseret ledelse eller LinkedIn, så har vores arrangementer det til fælles, at man går klogere og inspireret derfra.

LinkedIn seminar

Benjamin Runggaldier fra LinkedIn, kom hele vejen fra Stockholm i Sverige for at sprede guldkorn om den enorme karriereplatform.

Det var et tilløbsstykke uden lige i HR-ONs syv år lange historie, da it-virksomheden holdt seminar med LinkedIn. Over 80 deltagere trådte ind i HR-ONs nye kontorlokaler, som blandt andet bød på et nyetableret konferencelokale med tilstødende køkken, hvor deltagerne forsynede sig med friskbrygget kaffe og rundstykker.

Farverig og festlig Housewarming

Med bobler i glasset og kanapéer i hånden ønskede godt 70 gæster HR-ON tillykke med de nye lokaler.

Foruden de nye lokaler, der i dagens anledning var lyst op med adskillige kulørte lamper, fejrede HR-ON og de besøgende også, at it-virksomheden har fået Børsen Gazelle nummer to samt nyt navn og nyt logo. Iblandt gæsterne var blandt andet Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel, der holdt tale for forsamlingen.

Inspirerende og lærerig Lederlounge

“Mangfoldighed og de forskellige øjne og input, som det giver, er en grundsten i HR-ONs succes,” udtalte virksomhedens CEO, Ali E. Cevik.

Det var en inspirerende og lærerig Lederlounge hos HR-ON, da omkring 45 ledere og særligt indbudte besøgte HR-ONs hovedkontor på Odense Banegård Center torsdag aften. Det var blandt andet for at blive inspireret af, hvordan mangfoldighed skaber værdi og innovation for virksomheder.

OBs sponsorer på besøg hos HR-ON

OBs sponsorer var for nylig på besøg hos HR-ON. HR-ON er stolt sponsor af Odenses superligaklub, OB

Netværket var inviteret indenfor til netværk, hygge og fremvisning af virksomheden HR-ON. Fremmødet var stort og humøret højt, da ca. 120 glade OB-sponsorer satte sig til rette biografsalen hos HR-ONs naboer fra Nordisk Film.

Allerede kl. 07.20 stod de første deltagere klar til kaffe, morgenbrød og ikke mindst netværk i HR-ONs konferencerum, der i dagens anledning blev brugt som morgenmadscafé.

Du finder os i hjertet af Odense

HR-ONs hovedkvarter ligger på Odense Banegård Center. Du kan stort set køre bil lige til døren, og togene holder tre etager under os.
En central placering i hjertet af Odense – midt i Danmark.

Kontakt os

  Fill out the information and we will contact you as soon as possible.

   FÅ EN GRATIS DEMO

   Lad os ringe dig op og aftale en uforpligtende demonstration.

   HR-ON Logo
   OM HR-ON

   HR-ON er en cloudbaseret programpakke, der gør jeres HR-arbejde lettere, sjovere og ikke mindst meget mere effektivt. Kort fortalt får I styr på hvem, der skal gøre hvad og hvornår. Samtidig har I overblik over, at det rent faktisk også bliver gjort.

   Charter mangfoldighed
   ISA

   Østre Stationsvej 27, 3   //  DK-5000 Odense C   //  +45 71 99 07 27   //    sales@hr-on.com   //  CVR: 34474540