LinkedInPremJobsBlog

Bliv set af kandidaterne med LinkedIn Premium Jobs

Bliv set af kandidaterne med LinkedIn Premium Jobs 1200 628 HR-ON

Bliv set af kandidaterne med LinkedIn Premium Jobs

Søger du efter nye kollegaer til kontoret, men foreløbigt uden held? Hvorfor ikke lede der, hvor kandidaterne rent faktisk færdes såsom LinkedIn? Læs med her og bliv klogere på hvorfor netop LinkedIn er stedet for jeres næste jobopslag.

Når I skal lede efter jeres næste talent, giver det god mening at lade eftersøgningen foregå der, hvor de potentielle ansøgere er. Og her kommer sociale medier ind i billedet. Det gælder særligt for den fagorienterede platform LinkedIn.

Og hvorfor er lige netop LinkedIn en særlig god platform at slå en ledig stilling op på? Det har vi dykket ned i, og I kan læse med.

Over to millioner danskere er på

Den første årsag til, at jeres næste jobopslag bør være tilgængelig på den blå/hvide platform er, at jeres drømmekandidat formodentligt også logger på i ny og næ. Faktisk er over to millioner danskere på LinkedIn, og det er på tværs af nærmest alle tænkelige brancher. 

Hos HR-ON hører vi sommetider nogle tvivle på, om eksempelvis sundhedssektoren er repræsenteret på LinkedIn. Hertil kan vi konstatere, at de to faggrupper, der er mest på LinkedIn blandt de danske medlemmer, arbejder i sundhedsvæsenet eller med offentlig administration.

Mobiliser kandidater der ikke aktivt søger job

Den anden årsag til, at LinkedIn er et godt bud på en platform, som jeres jobopslag skal figurere på er, at I får nemmere ved at ramme såkaldte passive kandidater. De passive kandidater skal forstås som nogle, der allerede er i job, og som ikke nødvendigvis sidder og scroller efter interessante jobopslag på de traditionelle jobportaler.

Det er muligt at målrette en jobannonce efter passive kandidater ved at vælge den annonceringsform, der hedder LinkedIn Premium Job. Hermed får de passive kandidater besked om jobbet på flere måder. Det kan være via en notifikation, eller at jobbet bliver vist i kandidatens feed eller på en helt tredje måde, som LinkedIn automatisk sørger for.

Ved at I tilvælger LinkedIn Premium Job, bliver jobbet vist 23 gange mere og får 26 gange flere ansøgninger per uge sammenlignet med, at I publicerer jobbet som et såkaldt organisk jobopslag, som kun vises for de kandidater, der aktivt søger nyt job på LinkedIn.

Psssst! Skal du med til vores webinar med LinkedIn?

Onsdag d. 21. september kl. 10.00 afholder vi webinaret ‘Rekruttering med LinkedIn Premium Jobs i 2022 gennem HR-ON Recruit’.

Vil du have tips til, hvordan du optimerer din rekruttering? Så deltag i webinaret og få tips både fra LinkedIn og os.

Tilmeld dig webinaret her.

Integreret i HR-ONs rekrutteringssystem

Er I kunde hos HR-ON, og har I rekrutteringsplatformen HR-ON Recruit, kan I nemt publicere job på LinkedIn både organisk og som LinkedIn Premium Job ved blot at sætte et enkelt flueben og udfylde få informationer. Det betyder også, at HR-ONs kunder får LinkedIn Premium Job til en overordentlig god pris, da HR-ON er officiel partner med LinkedIn.

Derudover slipper I for ekstra arbejde ved at slå et job op både på jeres hjemmeside, øvrige jobportaler og LinkedIn, for med HR-ON Recruit skal I blot indtaste oplysninger én gang, og så sørger systemet for at publicere jobbet på de jobportaler I vælger ved at tjekke dem af på en liste. Det kan vel næppe blive nemmere? 

Book din gratis demo i dag og få en gennemgang af HR-ON Recruit, så du kan finde dine næste toptalenter hurtigere og smartere.