HR-ONs praktikanter: Vi lærer noget hver dag

HR-ONs praktikanter spiller bordfodbold

HR-ONs praktikanter: Vi lærer noget hver dag

HR-ONs praktikanter: Vi lærer noget hver dag 1200 628 HR-ON

Der er plads til mange forskellige profiler hos en it-virksomhed som HR-ON. Det er 22-årige Jonas Wyke, der studerer multimediedesign på UCL, et eksempel på. Hans store passion er animation, og for Jonas lå det lige til højrebenet at søge praktik hos en it-virksomhed. Et valg han ikke har fortrudt:

“Her er en kreativ frihed, der gør, at jeg kan udvikle mig meget,” siger han.

Før han kontaktede HR-ON, havde han tænkt meget over, hvad han ville have ud af sit praktikforløb og omvendt – hvad HR-ON ville få ud af hans kompetencer. Det har gjort, at Jonas i høj grad selv har formet indholdet i sin dagligdag på kontoret i Odense. En fremgangsmåde han anbefaler til andre studerende, der er på vej i praktik:

“Det er vigtigt at have et mål eller en ide om ens mål i forhold til, hvad man gerne vil. Når noget er interessant at arbejde med, får man mere energi, og man bliver mere effektiv.”

Læs også: Mangfoldighed er en del af HR-ONs DNA

En masse erfaring

Jonas’ praktikantkollega, Hans Edvard Askholm, er ligeledes glad for sin praktik hos HR-ON. Hans er i praktik som udvikler, og inden sin praktikstart undrede han sig over, om man virkelig kan sidde og kode en hel arbejdsdag.

Han fandt hurtigt svaret:

“Det kan man godt, og jeg er super glad for det,” siger den 31-årige udvikler, der er ved at tage en kandidatuddannelse i informationsvidenskab på Aarhus Universitet. 

De daglige arbejdsopgaver rammer lige ned i det, Hans gerne vil lave fremadrettet.

“Jeg lærer noget hver dag og får en masse erfaring,” siger han og tilføjer: “Det er programmering, jeg vil arbejde med. Det har jeg fået bekræftet i min praktiktid.”

Vil du med på holdet?

HR-ON søger nye praktikanter med start i januar 2020. Er det noget for dig?

Fill out the information and we will contact you as soon as possible.

FÅ EN GRATIS DEMO

Lad os ringe dig op og aftale en uforpligtende demonstration.

HR-ON Logo
OM HR-ON

HR-ON er en cloudbaseret programpakke, der gør jeres HR-arbejde lettere, sjovere og ikke mindst meget mere effektivt. Kort fortalt får I styr på hvem, der skal gøre hvad og hvornår. Samtidig har I overblik over, at det rent faktisk også bliver gjort.

Børsens Gazelle pris 2018
Børsen Gazelle pris 2019
Charter mangfoldighed
ISA

Østre Stationsvej 27, 3   //  DK-5000 Odense C   //  +45 71 99 07 27   //    sales@hr-on.com   //  CVR: 34474540