Kontrakthåntering

Kontrakthåndtering: Håndtér medarbejderens dokumenter ét sted og gør en ende på forvirrende mapper

Kontrakthåndtering: Håndtér medarbejderens dokumenter ét sted og gør en ende på forvirrende mapper 1200 628 HR-ON

Håndtér medarbejderens dokumenter ét sted og gør en ende på forvirrende mapper

Er du kørt sur i at håndtere medarbejderes dokumenter på tværs af adskillige platforme? Med HR-ON Staffs kontrakthåndtering kan du have samtlige dokumenter om en medarbejder samlet et sted og dermed lette din arbejdsgang.

Nu kan du holde styr på medarbejdernes dokumenter én gang for alle med HR-ON Staff. I HR-systemet kan du uploade og oprette nye dokumenter såsom en ansættelseskontrakt og placere dokumenterne i de enkelte medarbejderes mapper. På den måde slipper du for at have dokumenter liggende på flere forskellige platforme og undgår at spilde tid på at lede flere steder, når du skal bruge et specifikt dokument.

På jeres konto i HR-ON Staff får du en nem måde at ordne håndtering af kontrakter på. Det gør du ved at oprette mapper, der tilhører den enkelte medarbejder. Det er også muligt at oprette mapper, der tilhører en afdeling eller en mappe for hele virksomheden. På den måde kan de medarbejdere, der er tilknyttet den specifikke afdeling tilgå dokumenter, der vedrører afdelingen. Og du kan lægge dokumenter ind, som alle medarbejdere skal kunne tilgå som for eksempel medarbejderhåndbogen.

Overskuelig løsning

Foruden muligheden for at have en kontraktoversigt og et samlet overblik over alle de dokumenter, der hører til en medarbejder, har du ligeledes alt andet relevant data om medarbejderen samme sted. På HR-ON Staff kan du således både gemme data vedrørende kontaktinformation, kontaktperson ved ulykke, udlånt udstyr og meget meget mere på medarbejderens stamkort.

Og har du brug for ofte at dele dokumenter med andre i din virksomhed? Det er nemt at dele dokumenter via HR-ON Staff. Det eneste, det kræver, er, at du giver din kollega adgang til at tilgå det pågældende dokument. Med denne type digitale kontrakthåndtering undgår I at dele dokumenter via e-mail, som kan være problematisk i forhold til at overholde persondataforordningen, også kendt som GDPR.

Lyder en nemmere måde at håndtere dokumenter på som noget for dig? Så book en demo af HR-ON Staff og prøv det gratis på egen hånd.