Top 10 Fordele ved E-rekruttering

Top 10 fordele ved e-rekruttering

Top 10 fordele ved e-rekruttering 1200 628 HR-ON

Top 10 Fordele ved E-Rekruttering

At sende ansøgning og CV på fysisk papir eller til en email-adresse er historie. Det skete i forbindelse med, at EU’s persondataforordning, GDPR, trådte i kraft i 2018. Og det er faktisk en fordel for din virksomhed: E-rekruttering er nemlig både tids- og pengebesparende med det rette rekrutteringssystem.

Se hvordan og hvorfor i denne top 10 over fordele ved e-rekruttering.

① Slip bekymringen om personfølsom data

Glem alt om personfølsomme dokumenter på dit fysiske skrivebord eller i din indbakke. Samt at bruge tid på at indtaste data manuelt.

Lige så snart kandidatens ansøgning er sendt, ligger al data i rekrutteringssystemet. Samtidig foregår al korrespondancen med kandidaten via systemet. Så snart I er færdige med rekrutteringen og har fundet den rette kandidat, bliver alle kandidaternes oplysninger slettet, så I ikke opbevarer data, I ikke har ret til at opbevare.

② Det kræver blot et klik at publicere på SoMe

Det er nemt at dele jeres jobopslag på sociale medier via et rekrutteringssystem som HR-ON Recruit. Det kræver blot et enkelt klik.

Tiltræk toptalenter ved at generere dynamisk indhold på jeres hjemmeside og de sociale medier. Det giver et indblik i virksomhedens kultur og er et vigtigt værktøj i at nå ud til relevante kandidater. Læs mere om employer branding her.

③ Lavere omkostning

Rekrutteringsprocesser kan være dyre. Der kan være udgifter til online jobannoncer, annoncer i dagblade, udgifter til en rekrutteringsvirksomhed, rejseudgifter med mere.

Med e-rekruttering kan du dele jobopslaget gratis på sociale medier med bare et klik. Læs mere om rekruttering på sociale medier her.

④ Effektivitet

E-rekruttering er hurtigt og effektivt. Det tager blot få minutter, når først annonceteksten er på plads, hvorefter jobopslaget fremgår på jeres hjemmeside.

Når jobannoncen er oprettet, bliver den automatisk sendt til de medier, du har sat flueben ud for som for eksempel Jobindex, diverse fagblade og lignende.

⑤ Rekrutteringsprocessen forkortes

Selve processen hvor du udvælger, hvilke kandidater der går videre og hvilke, der ikke gør, forkortes væsentligt. Med en visuel vurdering af de enkelte kandidater, får du hurtigt et overblik, så du nemt kan se, hvem der skal have afslag, og hvem der skal kaldes til samtale.

Med et e-rekrutteringssystem kan du sende afslag og indkaldelser til flere kandidater på en gang, og du sparer dermed tid og klik.

Læs også: 7 brølere du bør undgå i din rekrutteringsproces

⑥ Direkte annoncering

Med HR-ON Recruit kan du vælge at målrette en jobannonce direkte til relevante kandidater. Det sker ved at annoncere med kampagner på eksempelvis LinkedIn eller Facebook. På den måde sikrer du, at jobannoncen bliver set af kandidater, der ikke nødvendigvis søger aktivt efter et nyt job.

HR-ON sætter kampagnen op for dig med kriterier som eksempelvis geografi, kompetencer, uddannelsesbaggrund og/eller nuværende stilling.

⑦ Statistik viser dig kandidaternes adfærd

Få et hurtigt overblik over dine jobannoncer ved hjælp af statistik. Med HR-ON Recruit kan du se, hvor ansøgerne har fundet jobannoncen. Du kan også se tal for, hvor mange ansøgere hver enkelt jobannonce har.

Statistikken kan dermed gøre dig klogere på, hvordan den næste rekrutteringsproces kan forløbe.

⑧ I bevarer jeres grafiske identitet

Et e-rekrutteringssytem er en software, og der skal dermed ikke installeres noget på din computer. Med andre ord kan du komme i gang med det samme.

HR-ON sørger for, at din virksomheds karriereside bevarer farver, logo og skrifttype, som kendetegner din virksomhed. Dermed er kandidaten ikke er et sekund i tvivl om, hvem han/hun er ved at søge en stilling hos.

⑨ Filtre gør det nemt at sortere kandidaterne

Filtreringsværktøjet i HR-ON Recruit gør det muligt hurtigt at finde den rette kandidat blandt de indkomne ansøgere. Det kan man gøre ved at filtrere efter kriterier som erfaring, uddannelse og eventuelle specifikke krav, der fremgår af jeres jobannonce.

Læs også: Sådan skaber du mangfoldighed på arbejdspladsen

⑩ Fleksibelt og nemt

HR-ONs rekrutteringssystem er brugervenligt og nemt at anvende. Det kræver ingen specifikke it-kompetencer. Alle kan være med.

Hvilke fordele er der ved e-rekruttering?

Du slipper for at have bunker med fysiske papirer liggende, som i sidste ende skal makuleres for at overholde persondataforordningen.

Hvordan sorterer jeg hurtigt iblandt kandidaterne?

Filtreringsværktøjet i HR-ON Recruit gør det nemt at finde den rette kandidat.

Hvad er omkostningerne ved e-rekruttering?

Omkostningerne ved at styre jeres rekruttering digitalt er meget færre end ved en traditionel rekrutteringsproces. Eksempelvis koster det ikke noget at slå job op via jeres kanaler på de sociale medier.