Få 3 grunde til hvorfor du skal vælge HR-ON som din hr software

Effektiv HR software til hele virksomheden: 3 grunde til at vælge HR-ON Staff

Effektiv HR software til hele virksomheden: 3 grunde til at vælge HR-ON Staff 1200 628 HR-ON

Effektiv HR software til hele virksomheden: 3 grunde til at vælge HR-ON Staff 

Uanset om du driver en lille, mellemstor eller stor virksomhed, får du med HR-ON Staff en HR software, der samler alle jeres HR-opgaver ét sted. Med base i Odense tilbyder vi en digital platform, der dækker hele HR-spektret. Læs med og få 3 grunde til, hvorfor HR-ON er den bedste løsning.

Har du fået til opgave at undersøge hvilket dansk HR system er bedst til jeres virksomhed? Med få kliks på internettet bliver du præsenteret for et hav af muligheder, men hvilket er så det bedste til virksomheden? 

Med et stadigt stigende marked for HRM systemer, er pris ikke den eneste faktor, som afgør dit køb. Udviklingsmuligheder, tilpasning og intuitive funktioner, som alle medarbejdere kan håndtere, er lige så afgørende faktorer.

Om du kalder det et ‘personalesystem‘ eller et ‘digitalt HR system‘, har du brug for en løsning, der kan optimere din daglige HR-håndtering. Få her 3 grunde til at vælge HR-ON Staff – uden at bruge timevis på at søge eller ringe rundt.

Løft hr-indsatserne med et alt-i-et hr-system.

Sådan vælger du en HR software

Strategisk HR skal kunne rumme alle aspekter af arbejdet. Derfor skal et HRM system også være fleksibelt, nemt, og sikkert. Når du er på udkig, skal en HR software udfylde 3 områder: (1) datahåndtering og integrationer, (2) medarbejderengagement og trivsel samt (3) support og produktivitet. På den måde er du sikret, at din HR software dækker alle HR-aspekter. 

‘Men hvorfor så vælge HR-ON Staff?’ tænker du nok. HR-ON Staff er en HR software i Danmark, og du kommer hele vejen rundt med systemet. HR-systemet hører under kategorien ‘HR SaaS’, hvilket betyder at HR softwaren leveres over internettet, så du slipper for at installere den lokalt på din og dine medarbejderes computere. 

Du får altså adgang via internettet, hvor automatiske opdateringer, skalerbarhed og datasikkerhed sikrer, at systemet altid er opdateret, tilpasser sig dine behov, og beskytter dine data. Disse overvejelser skal med når du skal vælge en HR software.

3 grunde til at vælge HR-ON Staff som HR software

1. Datahåndtering og integrationer:

  • Stamdata og GDPR: Med HR-ON Staff får du fuld kontrol over medarbejderdata på ét samlet sted – og det er 100% GDPR-sikkert. Du kan nemt holde styr på mærkedage, få det fulde overblik og lave ændringer ét sted.
  • StaffBuddy: Med vores medarbejderapp bliver det nemt for dig at håndtere trivsel, data og dokumenter på farten. Gør HR-processerne enkle og mindre tidskrævende med blot få tryk – alt samlet lige ved hånden.
  • Integrationer: HR-ON Staffs åbne API gør det muligt for dig at forbinde med de systemer, du allerede bruger. Uanset om det er dit regnskabs-, løn- eller kommunikationssystem, kan det let integreres med vores platform.

2. Medarbejderengagement og trivsel:

  • Trivsel: Sæt fokus på medarbejdertrivsel med pulsmålinger og styrk arbejdspladsens trivsel. Design dine egne pulsmålinger, målret dem præcist, og få løbende indsigt i resultaterne for at handle effektivt.
  • Engagement: Styrk dine medarbejderes motivation og udvikling med Engagement Builder. Giv medarbejderne mulighed for at vokse, mens du sætter fokus på deres udvikling ved at oprette forskellige engagements som MUS og awareness-træning.
  • Visualisering: Med organisationsdiagrammet kan du nemt navigere i virksomhedens struktur. Opret lag, rediger, og tilknyt engagements direkte til relevante ansatte. Det visuelle overblik kan fortælle dig, hvor trivselsarbejdet skal sættes ind.

3. Support og produktivitet

  • Fri dansk support: Som kunde får du altid fri support gennem vores Help Center eller ved at kontakte vores Customer Success Team via telefon eller mail. Nye kunder eller dem, der ønsker en opfriskning i HR-ON Staff, kan tilmelde sig vores online masterclasses.
  • Tidsregistrering: Lad medarbejderne tidsregistrere direkte i systemet, så du kan bevare din produktivitet. Du slipper for at bekymre dig om, hvem der arbejder meget, og hvem der glemmer at registrere deres tid. HR-systemet sender dig notifikationer og giver dig et klart overblik, så du kan fokusere på andre HR-opgaver.
  • HR-processer: Få det fulde overblik over dit arbejde med HR-ON Staff. Uanset om det handler om pre-, on- og offboarding, processtyring eller håndtering af ferie og fravær, kan du effektivt klare alle opgaver i systemet. Alt er samlet ét sted.

Med HR-ON Staff får du en HR software med mange muligheder

Uanset om du arbejder i en lille, mellemstor eller stor virksomhed, er der masser af muligheder for dig – vores kundehistorier vidner om, hvordan HR-ON Staff gør en forskel. Er du stadig i tvivl om, hvorvidt en HR software er det rigtige valg for dig, kan du finde svar på dine spørgsmål på vores FAQ-side.

Du kan også få en gratis demo og opleve vores digitale HR-system i aktion ved at booke en demo sammen med vores salgskonsulenter. Med demoen får du et visuelt indsigt i, hvordan systemet kan optimere dine HR-processer og hjælpe din virksomhed med at vokse.

HR-ON Staff kan blive din næste HR-software og din uundgåelige partner i hverdagen. Uanset om din virksomhed taler dansk, engelsk, tysk, spansk, fransk eller japansk, kan du let anvende vores HRM system. Er du nysgerrig på prisen? Find ud af det ved at bruge vores prisberegner, som skræddersyer en pris, der passer til din virksomhed.

Strømline HR-processer med HR-ON Staff

FAQ: Hvad er en HR software?

  • HR-software er et digitalt HR-system, der hjælper virksomheder med at administrere HR-processer som rekruttering, medarbejdertrivsel og medarbejderdata.

  • Prisen på HR software varierer afhængigt af funktioner og virksomhedens størrelse. Hos HR-ON har vi en prisberegner, så du kan få en pris til din virksomhed.

  • En HR-software effektiviserer processer, reducerer fejl, forbedrer rapportering og øger medarbejderengagementet, hvilket sparer tid og ressourcer.

  • Søg efter funktioner som pulsmåler, tidsregistrering, medarbejderengagement, organisationsdiagrammer, integrationsmuligheder og fri support.

  • Vurder dine specifikke behov, virksomhedens størrelse og budget. Det kan være nyttigt at booke en demo, for at se HR softwaren i funktion, og hvordan den kan implementeres og vokse med virksomheden.

  • Ja, HR-ON Staff har åben API og kan integreres med flere systemer, hvilket sikrer en sammenhængende HR-oplevelse og dataflow i din virksomhed.