HR-ON når nye højder med investorer ombord

HR-ON får investorer med på rejsen mod globale højder

HR-ON får investorer med på rejsen mod globale højder 1200 628 HR-ON

HR-ON får investorer med på rejsen mod globale højder

Med ambitioner om at blive en global aktør inden for HR-tech har HR-ON nu fået investorer med ombord. Det er investorer, der bidrager økonomisk samt med solid know-how og et stærkt netværk. Og det kommer HR-ONs kunder til gode.

Aftalen med investorerne glæder HR-ONs stifter og CEO, Ali E. Cevik:

“Med vores nye investorer får vi ikke alene finansielle muskler, men også erfaring, netværk og know-how, som skal bringe os videre på den globale scene som HR-tech leverandør,” siger han.

Ali Cevik, CEO i HR-ON

Ali E. Cevik, CEO i HR-ON, glæder sig over samarbejdet med de nye investorer. Foto: Pressefoto.

Investor ser et stort potentiale

Den ene investor er Strive Ventures, en investeringsfond, der har fokus på scaleups og vækstvirksomheder. I front står Martin Rønne Bjergegaard, der blandt andet har grundlagt Rainmaking. En anden profil bag fonden er Søren Rode, tidligere topchef hos ProData Consult (i dag emagine).

“Vi har investeret i HR-ON, fordi vi er meget imponeret over virksomhedens produkt og succes på markedet for HR-platforme. Der er kommet internationale kunder ombord på det seneste, og der ser vi et stort potentiale for at gå ind med kompetencer og kapital, sådan at der kan skrues endnu mere op for tempoet på både produktudvikling og salg,” siger Martin Rønne Bjergegaard.

Strive Ventures stiftere, Søren Rode og Martin Bjergegaard, er nye investorer i HR-ON.

Strive Ventures er en investeringsfond med Søren Rode (tv.) og Martin Rønne Bjergegaard (th.) i spidsen. Strive Ventures er en af de nye investorer i HR-ON. Foto: Pressefoto

Desuden er to Business Angels trådt ind. Det drejer sig om Jesper Jarlbæk, der blandt andet er formand for Danish Business Angels. Han bliver den nye bestyrelsesformand i HR-ON. Derudover tiltræder brødrene Kristian Buus Madsen og Thomas Buus Madsen, der er stiftere af virksomheden Bookboon Learning.

Det rette tidspunkt

Indtil nu har HR-ON vækstet organisk uden økonomisk støtte udefra. Men for virksomheden, der har kontorer i Odense, Sjælland og Jylland samt Stuttgart og Tokyo, er tiden nu moden til at skifte gear.

“Idéen med HR-ON har fra dag et været at etablere en cloudbaseret HR-platform, der kan skaleres globalt. I løbet af de seneste 12 år er det lykkes at skabe en sund virksomhed med et stærkt produkt, en solid kundebase og unik kultur. Det er derfor det helt rigtige tidspunkt at skifte gear og sætte fart på vores globale rejse,” siger Ali E. Cevik.

Investorerne indtræder i HR-ONs bestyrelse sammen med Ali E. Cevik.

OM INVESTORERNE

  • Martin Rønne Bjergegaard er medstifter og leder af investeringsfonden Strive Ventures. Han er iværksætter, forfatter og medstifter af flere succesrige virksomheder
  • Søren Rode er en anden profil bag Strive Ventures. Han er tidligere topchef hos ProData Consult, som blev solgt for et milliardbeløb til en kapitalfond
  • Jesper Jarlbæk er kåret som Årets Business Angel i Danmark i 2023 og i Europa 2024. Han er formand for Danish Business Angels
  • Brødrene Kristian og Thomas Buus Madsen er stiftere af Bookboon Learning og kommer med stærke kompetencer inden for internationalt salg- og SaaS-forretningsudvikling
Book en gratis demo og prøv HR-ON Staff

FAQ: Hvorfor har HR-ON brug for investorer?

  • HR-ON ønsker at blive en stor spiller globalt inden for HR-tech. Derfor er tiden nu moden til at få investorer med på rejsen, da de både kan bidrage med know-how, netværk og en økonomisk indsprøjtning.

  • HR-ON har landet en aftale med flere kompetente investorer. Det drejer sig om medstifterne af Strive Ventures, Martin Rønne Bjergegaard og Søren Rode samt to såkaldte Business Angels, Jesper Jarlbæk og brødrene Kristian og Thomas Buus Madsen.

  • HR-ON, der er grundlagt i 2012 af Ali Cevik, er en softwarevirksomhed med pt. over 40 ansatte. HR-ON har over 500 private og offentlige kunder og over 100.000 brugere verden over.

  • HR-ON, der har hovedkontor i Odense, har kontorer flere steder i Danmark samt i Tokyo, Japan, og i Stuttgart, Tyskland. Derudover er over 100.000 brugere af HR-ONs it-systemer til HR i hele verden.

  • HR-ON udvikler og supporterer et rekrutteringssystem, HR-ON Recruit, og et personaleadministrationssystem, HR-ON Staff, til gavn for HR-medarbejdere i hele verden.