få styr på trivslen med pulsmålinger i staffbuddy

Sæt trivslen på dagsordenen med pulsmålinger i StaffBuddy

Sæt trivslen på dagsordenen med pulsmålinger i StaffBuddy 1201 628 HR-ON

Sæt trivslen på dagsordenen med pulsmålinger i StaffBuddy

Hvordan ved du, om dine medarbejdere trives? Brug pulsmålinger som et forebyggende redskab og grib dine medarbejdere inden de falder. 

Med pulsmålinger i StaffBuddy har du netop mulighed for at sætte trivslen på dagsordenen. Det er blevet endnu nemmere, da StaffBuddy appen spiller sammen med HR-ON Staff, hvilket betyder, at du kan opsætte pulsmålingen i HR-ON Staff og sende den ud i StaffBuddy, hvor dine medarbejdere får en notifikation, at de kan besvare pulsen.

Pulsmålinger med StaffBuddy og HR-ON Staff giver dig:

  • Notifikationer på app når en pulsmåling er tilgængelig
  • Mulighed for at afgive pulssvar på app 
  • Designmuligheder til at oprette forskellige pulsmålinger 
  • Let sammenspil mellem StaffBuddy og HR-ON Staff
  • Statistikudtræk når pulsmålingen er afsluttet

Med StaffBuddy er mulighederne mange. I kan oprette forskellige typer af pulsmålinger, lige fra emoji-humør-skala til flervalg, vurderingsskala og mere. Gem en puls som type og hav den klar til enhver tid. 

Pulsmålingen oprettes i HR-ON Staff – her kan I også få udtræk på målingerne og arbejde videre med dataen. For at besvare pulsmålingen skal medarbejderne blot åbne appen og indsende deres svar.

få et dansk hr-system med de nyeste hr-værktøjer

Hvorfor pulsmålinger?

Pulsmålinger er afgørende for virksomheder, da de kan indikere eller vise et øjebliksbillede af virksomheden og dens dagligdag. Sker der bevægelser, kan pulsen være med til at fortælle virksomheden, hvad der sker – og derefter kan I gå i gang med at undersøge, hvad der ligger til grund for bevægelserne. 

Vil du vide mere om pulsmåleren i StaffBuddy og vores andre produkter? Så book en demo i dag med vores salgskonsulenter eller brug vores prisberegner.

med stafbuddy appen får i virksomheden lige i lommen

FAQ: Hvad er pulsmålinger i StaffBuddy?

  • Når man opretter en pulsmåling i HR-ON Staff kan denne sendes ud i StaffBuddy-appen. Pulsmålingen vil dukke op som en notifikationen, og så kan medarbejderen selv vælge hvornår de vil besvare den inden for den givne puls deadline.

  • Det er lige til at svare med medarbejderappen: blot tap og du har svaret på pulsmålingen. Alt efter pulstypen kan det variere, hvor du skal trykke eller swipe, men alt sker på mobilskærmen.

  • En pulsmåling i virksomheder “tager pulsen” der kan give det et øjebliksbillede af arbejdspladsens medarbejdere f.eks. om de har travlt, om de synes kontoret er for koldt osv.

  • Pulsmålinger i virksomheder giver et snapshot af daglig drift og advarer om mulige problemer eller muligheder, der kræver nærmere undersøgelse.