Webinar: Trivsel med videnskab

Webinar: Bedre trivsel med blod, spyt og videnskab

Webinar: Bedre trivsel med blod, spyt og videnskab 1200 627 HR-ON

Bedre trivsel med blod, spyt og videnskab

Har du nogensinde spekuleret på, om teknologi og sundhedsdata-tjenester kunne hjælpe dig til at føle og præstere bedre? Og ikke mindst hvordan den kan bruges til at løfte den fysiske og mentale sundhed i organisationen.

Dette webinar tager dig med på en rejse ind i kunsten og videnskaben bag et optimalt liv med energi, godt helbred, mindre stress og tid til at gøre det, der betyder mest i dit liv.

Se webinaret herunder 👇

Martin Kremmer, co-founder hos biowatch

Martin Kremmer // Co-Founder // Biowatch

Martin er en thought leader i diskussionen om fremtiden for sundhedsoptimering og biohacking. Han har fingeren på pulsen, når det gælder den internationale udvikling inden for health-tech og wellness, og de mennesker, der driver den. Han bruger den strategisk tænkning fra erhvervslivet til hverdagens sundhedsspørgsmål. Og ligesom i forretningslivet, bruger han data til at forstå, hvordan forandringer påvirker kroppen og den mentale sundhed.

Jeanette Oxlund, Executive Coach - Mental Training & Biohacking

Jeanette Oxlund // Executive Coach – Mental Training & Biohacking // Biowatch

Jeanette har været personlig rådgiver for en række topledere fra forskellige sektorer. Hendes speciale er, mindfulness, high performance og stress management, og det speciale bruger hun som mentaltræner i organisationer og virksomheder på alle niveauer. Jeanettes passion er personlig udvikling og sammenhængen mellem “body & mind.” Bevidsthed og mental sundhed er forudsætningen for at gennemføre forebyggende indsatser.

Rasmus Festersen // COO // HR-ON

Rasmus vil guide jer igennem dagens webinar og styre slagets gang.
Rasmus vil ligeledes med sin viden og baggrund guide bidrage med fagligt indhold til dagens emne.