Live Event – Få succes med ekstern rekruttering

Live Event – Få succes med ekstern rekruttering 1200 628 HR-ON

Få succes med ekstern rekruttering!


Host: Lisbeth Chawes
Gæst: Jesper Laurholt

HR-ON har taget initiativ til en række podcasts med spændende mennesker – eller rockstjerner, som vi kalder dem. Fælles for “rockstjernerne” er, at de alle har holdninger til HR, mennesker og ikke mindst bud på, hvad der kommer til at ske i fremtiden. I de første afsnit møder du Jesper Laurholt fra Rekruttetingshuset, der har et helt særlig syn på, hvornår det giver mening at bruge hjælp til sine rekrutteringer. Jesper har også et par spændende bud på, hvad der sker i fremtiden. Så tilmeld dig i dag, hvis du ønsker at blive klædt på til:

  • Hvad kan det betyde for din virksomhed at gøre brug af ekstern rekruttering
  • Hvad er det afgørende for succes
  • Få et bud på fremtidens HR

Se episode #00 herunder 👇

Lisbeth Chawes, CMO ved HR-ON
Dansk tech leder og ansvarlig for HR-ONs marketing og deling af viden med samfundet. 15+ års ledelseserfaring i techbranchen.

Jesper Laurholt, Konsulent og indehaver af Rekrutteringshuset
Efter at have arbejdet som konsulent i 10 år, inden for salg og afdækning af individuelle behov hos mennesker, både ressourcestærke og ressourcesvage, er Jesper en etableret rekrutteringskonsulent. Han er på en udviklende rejse sammen med rekrutteringshuset, hvor han ønsker at udfordre rekrutteringsprocesser igennem det menneskelige narrativ, der både skaber stærke match for virksomheder og kandidater.