HR-ON bag ny OB Podcast

HR-ON bag ny OB Podcast

HR-ON bag ny OB Podcast 1200 628 HR-ON

HR-ON har er gået sammen med Stemmer fra Ådalen om et producere en ny serie af podcast i magasinet SFÅ Business. SFÅ Business, er en uafhængig podcast om OB udenfor banen til dem, der interesserer sig for strategi, ledelse, sponsornetværk – og paraeller mellem banen og business.

Stemmer Fra Ådalens redaktør Martin Davidsen er også glad for det nye samarbejde med softwarevirksomheden.

”Samarbejdet med HR-ON er meget meningsfyldt, for det giver os mulighed for at lave mere interessant indhold om OB. Vi har masser af ideer til de kommende måneder, og jeg glæder mig til at dele det med lytterne,” siger Martin Davidsen.

Stemmer fra Ådalen er i forvejen en af de mest streamede fynske podcast med over 3.000 unikke lyttere pr. udsendelse.

HR-ON glæder sig over samarbejdet, der giver SFÅ mulighed for at fortælle om alt det spændende ved fodbold, som ikke foregår med fodboldstøvler på. HR-ON bliver medafsender på indhold af høj kvalitet i emner, som vil optage de fleste, der interesserer sig for ledelse, HR, strategi i og det kommercielle omkring en stor fodboldklub.

” De fleste fynboer har stor interesse for OB – det har vi også hos HR-ON. Vi vil gerne støtte og bidrage til et uafhænigt, sagligt og professionelt medie, der tager fat I hvad, der rører sig omkring Fyns fodboldstolthed. Podcasten vil give en forståelse og indblik i det, som alle ikke kan se på grønsværen” siger Rasmus Festersen, CCO i HR-ON.

SFÅ Business vil udkomme en gang om måneden og har premiere mandag den 25.januar.