Release Webinar: Sig hej til dit helt eget personlige dashboard og udforsk HR-ON ferie-fravær

Release Webinar: Sig hej til dit helt eget personlige dashboard og udforsk HR-ON ferie-fravær 1200 628 HR-ON

Release Webinar  //  HR-ON Staff

Sig hej til dit helt eget personlige dashboard
og udforsk HR-ON ferie-fravær

Vil du vide mere?
Se eller gense vores eksklusivt webinar om alle nyhederne i HR-ON Staff, hvor vi gennemgår, hvordan du kan få værdi og spare tid med alle de spændende nyheder i HR-ON Staff.

Platform: Demio

Se webinaret herunder 👇

Sig hej til dit helt eget personlige dashboard

Vi har allerede taget hul på 2021 med en del nyheder, men du fortjener også at få en update på HR-ON Staff. Vi har i tæt samarbejde med flere af jer udviklet et dashboard, der giver dig mulighed for at følge dine HR-nøgletal som eks. udvikling i antal medarbejdere samt demografi.

Du får også en kalender, der viser alle dine medarbejderes fødselsdage og jubilæer. Sidst men ikke mindst, så kan du få lov til selv bygge dit dashboard helt simpelt med få kliks, hvis du f.eks. gerne vil gøre opmærksom på vigtige initiativer, læringsplatforme eller noget helt tredje. Hvis du er HR-ON Staff bruger, så kan du allerede se dit dashboard, når du logger ind.

Personligt Dashboard i Staff

Hvem kan undvære ferie- og fravær?

En sidste nyhed er, at vi også har lanceret “HR-ON Ferie-fravær”. I dette modul kan du nemt og enkelt bevare overblikket over sygdom, ferie og andet fravær på alle medarbejdere.

Du får automatiseret dine excel ark og undgår manuelle processer, der er tidskrævende og kan betyde fejl. En stor tak skal lyde til team Harboe Bryggerierne, der har bidraget med rigtig meget viden og indsigt til udviklingen af dette modul til HR-ON Staff.

Ferie- og fraværsmodul i Staff