HR-ON indgår samarbejde med Innoflow

HR-ON indgår samarbejde med Innoflow

HR-ON indgår samarbejde med Innoflow 1200 628 HR-ON

Lad kandidatens kompetence og talent styre rekrutteringsprocessen!

Alle har talent, man skal bare give dem muligheden for at vise det. Den filosofi kan de fleste skrive under på. HR-ON vil gerne dele vores viden, tanker og teknologi, som kan understøtte muligheden for at efterkomme filosofien.

Netop derfor har HR-ON indgået et samarbejde med den danske tech-virksomhed Innoflow, der udbyder software til casebaseret rekruttering, hvor casen anonymiseres, så det kun er evnerne, der vurderes.

Nedbryd vanetænkning i rekrutteringsprocessen

Innoflow leverer en digital ydelse, som kvalificerer rekrutteringsprocessen yderligere med et stærkt fokus på anonymisering af kandidaterne. Samarbejdet med HR-ON vil inspirere og give flere muligheder end den klassiske rekrutteringsproces for både nuværende og kommende kunder hos HR-ON.

Vi vil gerne give vores kunder muligheden for at fokusere yderligere på kompetence og talent, så rekruttering ikke styres af vaner, fordomme, flotte CVer, køn, alder, race, religion eller seksualitet.

Samarbejdet med Innoflow giver både tekniske muligheder og ikke mindst inspiration til dette med den know how, som Innoflow besidder.

Et stærkt samarbejde for mangfoldighed

Innoflow ser frem til samarbejdet, hvor den værdibaserede tilgang til teknologi og mangfoldighed er vægtet højt.

“I Innoflow er vi drevet af vores stærke mission om en bedre verden.  At være partnere med HR-ON giver derfor på alle måder mening, da de både på værdier og på tilgangen til teknologi står for det samme som os”, siger Nicklas Pyrdol, CMO Innoflow.

CCO i HR-ON, Rasmus Festersen, ser ligeledes muligheder i samarbejdet, der inspirerer de rekrutterende til at tænke anderledes og ud af boksen, når de rekrutterer.

“Det ligger os meget på sinde at kunne inspirere til at bryde vanetænkning og fokusere yderligere på kompetencer uanset baggrund, hudfarve, navn, køn eller andre uvæsentlige faktorer, når man kigger efter nye medarbejdere”, siger Rasmus Festersen.

HR-ON leverer software, der skal skabe værdi for brugeren, og det er vigtigt, at samarbejdspartnere deler de værdier, som HR-ON er bygget op omkring.

“Innoflow har værdier og tekniske løsninger, som inspirer os – og det vil vi også gerne dele med omverdenen“,  siger Rasmus Festersen, CCO i HR-ON

Vil du være med?

HR-ON og Innoflow afholder et fælles webinar om casebaseret rekruttering den 27. januar.

Læs mere og tilmeld dig her.