Gør som Martinsen: Slip for manuelt arbejde og få mere tid til andre opgaver

Gør som Martinsen: Slip for manuelt arbejde og få mere tid til andre opgaver 1920 1003 HR-ON

Gør som Martinsen: Slip for manuelt arbejde og få mere tid til andre opgaver

Med over ti afdelinger landet over har Martinsen Revision & Rådgivning effektiviseret både rekrutteringsprocessen og håndteringen af personaleadministration ved at samle alt ét sted. Dette har ikke kun sparet værdifuld tid, men også skabt en strømlinet arbejdsgang.

Charlotte Davodi, sekretær på Martinsens afdeling i København, kan tydeligt mærke forskellen i hendes arbejde og oplever forbedringer i samarbejdet med afdelingsledere på tværs af virksomhedens forskellige afdelinger. Til daglig løser hun opgaver som rekrutteringsansvarlig i samarbejde med afdelingsledere fra virksomhedens 10+ afdelinger rundt om i landet.

Nemmere at alt er samlet et sted

Forskellen fra den tid hvor alt foregik manuelt til i dag, hvor flere dele af rekrutteringsprocessen foregår helt automatisk, har medført, at der er frigivet en god portion tid på Charlotte Davodis bord.

Automatiserede rekrutteringsprocesser med HR-ON betyder meget, for tid har vi ikke nok af, så det er helt sikkert en hjælp. Vi spilder ikke tiden med at hive informationer ud af hinanden længere. Det er samlet et sted, hvor der er én base, så det gør det meget nemmere – siger Charlotte Davodi.

Beregn din pris på rekrutteringssystemet fra HR-ON Recruit

Sikrer at opgaver ikke falder mellem to stole

Revisions- og rådgivningsfirmaet valgte HR-ON Staff og Recruit for at skabe en smidig integration mellem rekrutterings- og HR-platformen. Dagligt oplever både Charlotte Davodi og Charlotte Mølgaard lettelse i deres arbejde, hvor den ene håndterer rekruttering, og den anden styrer HR-opgaver. Som PA for den administrerende direktør i Vejle-afdelingen undgår Charlotte Mølgaard nu, at opgaver falder mellem to stole, takket være HR-ON Staff.

Automatisering af tidligere manuelle opgaver og undgåelse af tastefejl i medarbejderdata var afgørende for Martinsen Revision & Rådgivning. Derfor valgte Martinsen at sætte strøm til processen, som Charlotte Mølgaard beskriver det. Hun uddyber:

Automatiseringen af opgaver har helt sikkert frigivet tid, men det har ikke engang været det vigtigste. Det har mere været det professionelle i det, altså det professionelle billede, vi sender udadtil til ansøgerne og markedet i det hele taget,” siger Charlotte Mølgaard.

HR-platformen husker opgaverne

Foruden mere tid og et professionelt udtryk, er det desuden en fordel for Charlotte Mølgaard, at der er mange processer, hun ikke behøver at huske, fordi HR-ON Staff gør det for hende.

Vi ansætter trainees, og nogle af dem er ansat over seks måneder, før de egentlig starter her, så der har vi simpelthen lavet nogle engagements, vi sender til dem sådan lidt løbende, hvor vi indhenter oplysninger fra dem. Så snart vi har lagt en proces på, så kører det jo helt selv, så vi skal ikke huske noget – Siger Charlotte Mølgaard

Derudover har Martinsen glæde af, at de svar der kommer fra de nye trainees kan trækkes ud som en liste, og på den måde kan Martinsen let følge op på svarene på de spørgsmål, de stiller.

Opsummering

  • Martinsen er et statsautoriseret revisionsfirma med +80 års erfaring og afdelinger på tværs af landet.
  • Effektivitet og tidsbesparelse: Martinsen har effektiviseret både rekrutteringsprocessen og personaleadministrationen ved at samle alt ét sted med HR-ONs produkter, hvilket frigiver tid til andre opgaver.
  • Nem og strømlinet arbejdsgang: Integrationen mellem rekrutterings- og HR-platformen gør det nemt for medarbejdere som Charlotte Davodi og Charlotte Mølgaard at håndtere deres opgaver mere struktureret, og uden at ting falder mellem to stole.
  • Automatisering og kvalitetssikring: Automatisering af manuelle opgaver og eliminering af tastefejl i medarbejderdata har skabt en mere pålidelig og professionel proces.
  • Let adgang og opfølgning: HR-ONs platforme gør det nemt at følge op på kommunikationen med ansøgere og trainees, hvilket forbedrer kvaliteten af interaktionen og sikrer, at ingen oplysninger går tabt.
Strømline HR-processer med HR-ON Staff