HR-ON vinder en global pris

HR-ON har vundet en international pris

HR-ON har vundet en international pris 1200 628 HR-ON

HR-ON vinder international pris for selvledelse

HR-ON har vundet en pris for vores måde at arbejde med værdibaseret selvledelse på.

Det er med glæde og stolthed, at vi hos HR-ON har vundet en pris, som det anerkendte globale netværk, Thinkers50, står bag sammen med den kinesiske producent af hvidevarer, Haier. Prisen blev tildelt i Kina natten til fredag den 20. september 2024.

Blandt store organisationer fra hele verden har HR-ON vundet en ZeroDX award i kategorien “Emergent Excellence” (frit oversat til “Spirende ekspertise”). Det betyder, at vi nu på verdensplan er hyldet for vores måde at arbejde med værdibaseret selvledelse på.

Det er takket være teamet, at vi har vundet en global pris for progressive organisationer. Vi er stolte af at være iblandt det selskab, som har modtaget prisen – det er virksomheder som Fujitsu Europe, Bosch, Buurtzorg Nederland og Morning Star, siger Ali E. Cevik, CEO i HR-ON.

HR-ON vinder en ZeroDX award 2024.

Spirende ekspert

Prisen for “Spirende ekspertise” går til virksomheder, der:

  • Skaber en mærkbar forskel i, hvordan medarbejdere arbejder 
  • Forbedrer virksomhedens præstationer 
  • Dyrker en kultur af forbedring og nysgerrighed 

Det glæder HR-ONs CEO, at virksomheden har vundet en pris i den kategori.

Jeg er især glad for, at det er en anerkendelse, som medarbejderne kan tage til sig, for det er i høj grad på grund af en samlet indsats, at vi som team er kommet hertil. Det tror jeg betyder noget – især for de unge medarbejdere – at vi får en pris. At der er nogle, som objektivt ud fra nogle bestemte kriterier, finder os egnet til at være nogle af de mest inspirerende i hele verden, siger Ali E. Cevik.

Det er organisationen Corporate Rebels, der har nomineret HR-ON til prisen. En organisation, der samler virksomheder, der drives på en moderne selvledende måde. Læs om hvorfor Corporate Rebels har nomineret os til prisen i denne artikel: Revolutionizing HR Tech with a Human-Centric Approach: The Case of HR-ON.

Prisen er uddelt til et show i Kina, der hylder de mest progressive organisationer i verden.

FAKTA

  • HR-ON har vundet en ZeroDX award 2024
  • Prisen er gået til en organisation eller virksomhed, der er lykkes med at fjerne de traditionelle hierarkier til fordel for kort distance til kunderne, selvledelse og at medarbejderne tager del i virksomhedens økonomiske overskud.
  • Bag prisen står Thinkers50’s Business Ecosystem Alliance og den kinesiske producent af hårde hvidevarer Haier samt Gary Hamels MLab 
  • Det er organisationen Corporate Rebels, der har nomineret HR-ON til prisen
  • Iblandt vinderne er også organisationer som Fujitsu Europe, Bosch Mobility Platform & Solutions, Raízen, Buurtzorg og Morning Star
  • HR-ON er en blandt 50 nominerede virksomheder, der følger principperne for RenDanHeYi i måden at arbejde på
  • RenDanHeYi en model, der går ud på, at medarbejdere (Ren), og deres nyskabende evner bør tilpasse sig kundernes behov (Dan). Det skaber værdi. Modellen lægger vægt på, at den enkelte tager ansvar, og at rollerne i organisationen/virksomheden er dynamiske (HeYi)
få et dansk hr-system med de nyeste hr-værktøjer

FAQ: Hvordan har HR-ON vundet en pris for selvledelse?

  • HR-ON har vundet en ZeroDX award 2024. Prisen blev uddelt til et show i Kina, der hylder de mest progressive organisationer i verden. Det er den kinesiske producent Haier, Gary Hamel & Michele Zanini’s MLab og Thinkers50’s Business Ecosystem Alliance, der står bag prisen.

  • HR-ON er nomineret til en ZeroDX award 2024 for den måde, vi arbejder med værdibaseret selvledelse på.

  • I HR-ON arbejder vi med værdibaseret selvledelse, der kort betyder, at vi er en virksomhed uden traditionelle hierarkier, og hvor beslutninger træffes i de enkelte teams. Vi arbejder ud fra principperne i vores Medarbejdermanifest, som du kan læse her.

  • HR-ON har fået i alt seks Børsen Gazeller, der uddeles til virksomheder, der i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft en positiv vækst. Derudover har HR-ONs CEO, Ali E. Cevik, fået EY’s inspirationspris for bl.a. at bryde mønstre og sætte mangfoldigheden i aktivt spil.