ERHR Rekruttering har meget gavn af HR-ON Recruit

Lars og Tim fra ERHR: HR-ON Recruit er afgørende for vores virksomhed

Lars og Tim fra ERHR: HR-ON Recruit er afgørende for vores virksomhed 1920 1003 HR-ON

Lars og Tim fra ERHR: HR-ON Recruit er afgørende for vores virksomhed

Med godt 100 rekrutteringer om året har ERHR Rekruttering (herefter ERHR) brug for et intuitivt rekrutteringssystem, der sikrer ensartethed og ikke mindst kvalitet i samtlige rekrutteringer, virksomheden står for. Derfor er valget faldet på HR-ON Recruit.

Fordelen ved HR-ON Recruit er, at det er et af de mest effektive værktøjer i forhold til at opnå den bedste proces, når vi skal finde frem til det perfekte match mellem en virksomhed og en kandidat.

Det samler simpelthen alle de behov, der ligger i en god og effektiv rekrutteringsproces, siger Lars Toft, der er partner og headhunter i ERHR Rekruttering.

Samler det hele med HR-ON

For ERHRs anden partner og headhunter Tim Lykke Jensen er HR-ON Recruit også god, fordi platformen hjælper virksomheden med at styre de mange processer, der er i en rekruttering.

HR-ON Recruit holder styr på alle vores kommunikationsgange: alt, hvad der er skrevet, alle vores noter, alle ansøgninger og CV’er. Vi samler det hele i HR-ON, og det glæder vi os over hver eneste dag, fordi det letter vores arbejde, og det sparer os en masse tid, siger han.

På den måde er det også overskueligt for ERHR at følge op på kandidaterne, og hvor godt den enkelte kandidat passer til de kompetencer, ERHRs kunder efterspørger.

Passer til store rekrutteringsopgaver

Når ERHR finder kandidater til deres kunder, foregår det hovedsageligt i Danmark, men virksomheden rekrutterer også i Norden og i Asien. Og med HR-ON Recruit er der styr på alle trin i rekrutteringsprocessen – uanset volumen på opgaven.

“Med et end-to-end digitalt system som HR-ON Recruit kan vi holde en effektivitet og dermed en høj kvalitet – også når volumen stiger. Så det, at der er et system, der kan håndtere det hele på en gang, gør, at vi faktisk sandsynligvis når frem til et bedre match,” siger Lars Toft, og hans kollega supplerer:

Vi vil anbefale alle at bruge HR-ON, som har en stor volumen i deres rekrutteringer. Jo flere og mere, der skal bruges, jo bedre egnet er HR-ON til netop at opfylde de behov, siger Tim Lykke Jensen.

Book en gratis demo af HR-ON Recruit

Effektiv og overskuelig oversigt over kandidatfeltet

Et af de steder hvor HR-ON Recruit spiller en stor rolle for ERHRs daglige arbejde er at danne et overblik over det felt af kandidater, der er med i slutspurten om at få jobbet. Til dette formål bruger ERHR værktøjet kandidatpræsentation.

Hvis der er mange opgaver i gang med en høj volumen af kandidater, så er det en meget stor hjælp, at man kan give en bestemt profil en status, så man selv kan følge med i sine egne vurderinger. For til sidst så at ende med kandidatrapporten, som efter min mening er en af de mest effektive og overskuelige måder at se på et kandidatfelt, siger Lars Toft.

Opsummering

  • ERHR Rekruttering, 8 medarbejdere, kontor i Silkeborg og København, rekrutterer i Norden og Asien
  • Kunder: ERHR rekrutterer og headhunter kandidater for bl.a. Sweco, Husqvarna og Vero Moda
  • GDPR-kompatibelt: ERHR rekrutterer altid via HR-ON Recruit, så der er styr på GDPR-regler og alle trin i rekrutteringen
  • Et system til alle processer: Med HR-ON Recruit kan ERHR styre hele rekrutteringen lige fra at oprette stillingsopslag til at vurdere og i sidste ende ansætte kandidater
  • Volumen: HR-ON Recruit kommer især til sin ret, når ERHR har opgaver med stor volumen og mange kandidater at holde styr på
  • Første kunde: ERHR er HR-ONs første kunde tilbage i 2012
Beregn din pris på rekrutteringssystemet fra HR-ON Recruit