Bliv en del af holdet

Vi søger ildsjæle


Salgskonsulent til salg af SaaS løsning til SMV

Sales Manager, Account Manager, Account Executive, Business Development Representative, Sales Developer til salg af SaaS løsning til SMV

Uanset hvilken af ovenstående stillingsbetegnelser du identificerer dig med, så har du ambitioner for dig selv i faget salg. Du er stolt over at kalde dig sælger, og ved hvilken forskel du gør for de virksomheder, som handler med dig.

HR-ON tilbyder dig en unik mulighed for at blive nøglemedarbejder i et scale-up eventyr, hvor du samtidig har de bedste betingelser for at lykkes i dit privatliv.

Du har muligvis salgserfaring fra en SaaS virksomhed eller har en drøm om en karriere indenfor salg. Det kan være, at du har stor erfaring fra en branche, hvor du har arbejdet med nogle af salgets facetter. Uanset din baggrund skal vi nok give dig fagligheden, så længe du har personligheden og motivationen.

Du vil have stor frihed til at planlægge din egen tilgang til salget, ud fra nogle resultatmæssigt veldokumenterede rammer. Du forestiller dig at det allerfedeste i salget er, at identificere og opsøge potentielle kunde, mødes med dem og demo et fedt produkt, der løse deres pains, som resulterer i underskrevne kontrakter.

Arbejdsopgaver

 • Kvalificering af inbound leads
 • Identificere potentielle kunder
 • Opsøge nye potentielle kunder
 • Afholde kundemøder
 • Opfølgning på dine tilbud
 • Forhandling og kontraktskrivning
 • Koordinere onboarding/implementerings indsatsen
 • Vedligeholde dine egne kunder
 • Mersalg til eksisterende kunder

Erfaringer

 • Kendskab til CRM systemer
 • B2B eller B2C salg
 • Opsøgende salg
 • Afholdelse af kundemøder
 • Account Management af eksisterende kunder

Du vil komme til at arbejde i en flad organisation, hvor dine idéer til marketingkampagner, salgsmateriale, SoMe opslag, produktændringer osv. bliver hørt og taget seriøst - og i de fleste tilfælde eksekveret. Og du tænder på ideen om, at være med til at opbygge salgsafdelingen i en SaaS scale-up virksomhed, der står over for en enorm vækst og internationalisering, og de muligheder det giver dig for at få opfyldt dine ambitioner internt i virksomheden.

Du trives godt med at arbejde hjemmefra, og én gang om ugen at mødes med dine kommende kollegaer på vores hovedkontor på Odense Banegård. Du kan også arbejde fast ud fra vores kontor i Silkeborg eller Odense. Eller forlænge din ferie ved at arbejde fra strandstolen på Ibiza eller fra sommerhuset på Vestkysten. Friheden i dit arbejde er stort i den forstand, at vi ikke kræver at du arbejder fra 8-16 hver dag, men at du arbejder når det giver bedst mening for dig selv, evt. din familie og dine arbejdsopgaver. Du er også selv ansvarlig for hvor meget og hvornår du holder ferie/fridage. Og hvis du er syg eller har syge børn, så har du fri lige så længe du eller dit barn kræver pleje og omsorg. Så længe du når dine mål, så bestemmer du selv over din tid.

Hvis du ikke allerede har fået fornemmelsen af det, så er vi en anderledes virksomhed, som prioriterer vores medarbejdere og vores kultur først. Det betyder, at dine kommende kollegaer er super motiverede og virkelig brænder for at gøre en forskel. Vi arbejder alle som ét stort team, for kun via sammenhold kan vi skabe de ambitiøse resultater, som vi stræber efter.

Vores team er meget mangfoldigt, og består af alt fra en fårehyrde til tidl. professionel fodboldspiller. Din baggrund, udseende, køn, seksualitet, religiøse overbevisning eller andet spiller ingen rolle hos os.

Du aflønnes med en konkurrencedygtig fast løn og teambaseret provision, hvor alt salg kommer i samme pulje og deles ligeligt blandt de, der bidrager til puljen. Det giver os et stort sammenhold og vi hjælper hinanden med at nå vores mål.

Om HR-ON

HR-ON er den eneste 100% danske udbyder af en cloudbaseret SaaS-løsning til HR- og rekruttering. En løsning der bruges af både offentlige, private og lokale virksomheder samt professionelle rekrutteringsbureauer. Vi har i dag +100.000 brugere, 1. mio. CV'er og mere end 10.000 aktive jobopslag i vores platform. Vi har kunder med aktiviteter i hele verden, så potentialerne er store. I lyset af den succes HR-ON har med tre Børsen Gazelle-statuetter i streg, EY Entrepreneuer of The Year Inspirationspris og et officielt partnerskab med LinkedIn, er vi nu på vej til at gå globalt.

Bag succesen står et dedikeret team på omkring 50 medarbejdere, der udvikler, sælger, leverer og supporterer vores innovative løsninger med base i Odense samt kontor i Silkeborg.

Sammen med vores kerneprodukt, HR-ON Recruit, oplever vi en høj efterspørgsel på vores nye løsning, HR-ON Staff, hvor kunderne kan håndtere alle HR-opgaver lige fra stamdata, kontrakter, digital signaturer, udstyr og processer til onboarding, trivsel, MUS og offboarding. Systemet er udviklet i tæt samarbejde med vores kunder og baseret på den nyeste teknologi, hvilket giver os ubegrænsede muligheder for at integrere og tilpasse løsningen til alle moderne platforme. Vi har meget brugervenlige og moderne løsninger, der er enkle at forstå, anvende og implementere.

Links til mere information om HR-ON:

Linkedin: The partnership with HR-ON is important for us

Borgmester: HR-ON er en fantastisk eksponent for tech-miljøet

Grundfos på besøg hos HR-ON til inspirerende lederlounge om mangfoldighed

Focus Advokater og HR-ON værter for velbesøgt GDPR-webinar

Online jobsamtale i HR-ON Recruit rammer ned i et akut behov

Der er ikke en specifik ansøgningsfrist på dette stillingsopslag, da vi løbende læser de indkomne ansøgninger og indkalder til samtale undervejs i processen.

Arbejdssted : DK
Ansøgningsfrist : Snarest muligt