Bliv en del af holdet

Vi søger ildsjæle


PRAKTIK - KOMMUNIKATION/MARKETING

Kan du sprede et budskab?


Søger du praktik- og/eller studiejob? HR-ON søger din inspiration og passion.
HR-ON fornyer hele tiden tilgangen til online rekruttering og digitalisering af HR. Men det synes vi ikke, der er nok, der ved. Derfor håber vi, at du vil hjælpe os med at kommunikere, brande og markedsføre HR-ONs unikke løsninger.

Vi har blandt andet brug for assistance til udvikling af en kommunikationsstrategi, produkt- og virksomhedspræsentationer, eventplanlægning, webtekster, PR og markedsføring, men vi vil gerne høre, hvor dine interesser og styrker ligger. Vi afholder løbende diverse events i huset med 80-100 gæster, hvor du vil assistere med planlæging og udvikling af disse. En interesse for Google Analytics og strategisk LinkedIn vil være en fordel.

Du vil komme til at indgå i et team med solid erfaring inden for journalistik, kommunikation og HR. Så der er rig mulighed for at få erfaring med projektarbejde, eventplanlægning, teamwork, netværk, kommunikation, PR og meget andet, som du kan bruge i din videre uddannelses- og karriereforløb og/eller i en efterfølgende tilknytning til HR-ON.


Bliv en del af succesen
HR-ON er inden for få år blevet den foretrukne partner for flere kommuner, multinationale selskaber og professionelle rekrutteringsvirksomheder, og der kommer hele tiden nye til. HR-ON beskæftiger i øjeblikket ca. 35 ansatte, men der er brug for flere for at følge med efterspørgslen og ambitionerne om at gøre HR digtialt og mere simpelt.

Afhængigt af din aktuelle situation, ønsker og erfaringsgrundlag kan samarbejdet bygges op om et praktikforløb, projekt- eller specialeskrivning, ansættelse som studentermedhjælp eller en kombination af ovennævnte. Det finder vi ud af i fællesskab.

Opgaven vil passe godt til en person, der trives i en flad struktur med højt til loftet, og som selv ønsker at opbygge indholdet og rammerne for sin egen stilling.

Du er meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål
Søg online via hr-on.com/job​

Arbejdssted : Odense C
Ansøgningsfrist : Snarest muligt